The Next Organization Young Professional programma

Jonge talenten zijn cruciaal in het versterken van teams. Ze begrijpen de nieuwe economie en willen daaraan bouwen. Ook zijn ze leergierig en flexibel inzetbaar. Om dit te faciliteren hebben wij het Young Professionals-programma ontwikkeld. Voor dit programma koppelen wij jong talent op basis van interesse, competenties en motivatie aan bedrijven om te helpen met de optimalisatie en innovatie van bedrijfsvoering.

 

Bij onze Young Professionals zoeken wij ambitie, enthousiasme en een echte ‘go getter’ mentaliteit. Op basis van veerkracht gedreven om zichzelf, organisaties en de wereld elke dag een stukje beter te maken. Daarbovenop zijn de TNXTO Young Professionals elke dag bezig met het ontwikkelen van zichzelf, organisaties en The Next Organization.

 

Onze Young Professionals starten met een opleidingsprogramma waarmee ze hun opgedane kennis leren toepassen in diverse werksituaties. De opleiding bestaat uit een online leerprogramma en in-house trainingen op locatie bij The Next Organization.

 

Elke Young Professional krijgt één van onze consultants als business coach die hen begeleidt op zowel inhoud als professionele ontwikkeling. De coach bespreekt maandelijks de voortgang en vervolgstappen met de Young Professional en de opdrachtgever. De Young Professionals hebben natuurlijk ook elkaar. Samen vormen zij een community waarin zij kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Dit kan zowel face-to-face als via het Transformatie Platform, waar alle benodigde middelen en hulp direct beschikbaar zijn.

 

Het Young Professional-programma geeft jong talent een vliegende start en maakt hen direct inzetbaar voor werkgevers. Het programma duurt één jaar. Daarna kunnen werknemer en werkgever kiezen of en hoe zij samen verder willen.

 

Op 15 maart om 17:00 organiseert The Next Organization een online event voor het Young Professionals-programma. Hier kan je TNXTO beter leren kennen en je krijgt een sneak peak in onze manier van werken. Ook zullen we uiteraard het gehele Young Professionals-programma bespreken waar je al je vragen kunt stellen. Meld je hier aan.

 

Ben jij een Young Professional of werkgever en heb je interesse? Dan vind je hier meer informatie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!