Strategie organisatieadvies vanuit insights, businessmodel innovatie en transformatie

Groei door het optimaliseren en innoveren van business modellen.

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met klanten innoveren en optimaliseren wij business models. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt en duurzaam resultaat is het doel. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie… en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren.

 

Wij bieden een breed scala aan adviesdiensten, waarvan we de belangrijkste hieronder hebben weergegeven. Bij elk adviestraject zetten we de diensten in die het best aansluiten de behoeften van onze klant.

INSIGHTS

Wij zijn voortdurend bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van klanten, bedrijven en technologieën. We voeren onderzoek uit, gaan in gesprek met klanten en begeleiden focusgroepen. Projecten starten met het verzamelen van informatie die helpt het geheel naar een hoger plan te tillen.

 

 • Future of Customer Interaction
 • Marktinzichten
 • Klantinzichten
 • Bedrijfsinzichten

Lees meer

BUSINESSMODEL

Een business model beschrijft de logica hoe een organisatie waarde creëert, levert en vastlegt; in economische, sociale, of culturele contexten. Het innoveren en optimaliseren van business models is de kern van onze werkzaamheden en bestaat uit diverse elementen.

 

 • Waardepropositie
 • Distributiemodellen
 • Life Time Value
 • Marktbewerking
 • Netwerk- en platformmodellen
 • Sales en service excellence

Lees meer

TRANSFORMATIE

Om de strategie tot een succes te maken, begeleiden wij deze transformatie van a tot z. Transformatie raakt vele vlakken in het bedrijf. Dit moet dat ook niet in isolatie gebeuren, maar in samenspraak met alle elementen die ermee te maken krijgen.

 

 • Mensen en leiderschap
 • Customer Journey
 • Processen
 • Systemen (CRM/ERP)
 • Market en Business Intelligence
 • Verandermanagement

Lees meer

Ondersteunende producten en diensten.

Onze holistische aanpak – het begeleiden van strategie tot en met implementatie – leidt ertoe dat we naast onze adviesdiensten, een aantal ondersteunende producten en diensten hebben ontwikkeld, om onze klanten ook daadwerkelijk gedurende het hele traject te kunnen begeleiden. Het is uiteraard mogelijk om deze producten en diensten los af te nemen.

INNOVATIEPROJECTEN EN TOOLS

BENCHMARK

Deze toets weergeeft waar jouw organisatie zich op het driver model bevindt. Het bepaalt de status quo, geeft de verbeterpunten aan en hoe je deze verwerkelijkt.

 

Neem contact op

CUSTOMER CENTRICITY SCAN

De scan toont hoe jouw organisatie scoort op klantgerichtheid op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit inzicht helpt de klantstrategie te optimaliseren.

 

Neem contact op

INCLUSIVE BUSINESS MODEL

Een methode om stakeholders te ondersteunen in het gezamenlijk opschalen van hun inclusieve bedrijfsmodel. Zo vergroten zij hun sociale impact en financiële duurzaamheid.

 

Lees meer

MARKETING & SALES GAME

Een interactief spel dat de deelnemers in de marketing en sales theorie meeneemt en dit praktisch laat toepassen. Zo verbreden de deelnemers hun kennisgebied.

 

Lees meer

Outlook

OUTLOOK 2023

De Outlook beschrijft verschillende trends in klant- en organisatiegedrag. Dit biedt ondernemingen inspiratie om vroegtijdig op deze veranderingen in te spelen.

 

 

Bekijk hier

FUTURE TALKS

Future Talks is een serie van gesprekken waarin we diverse thema’s behandelen die nu, zeker in tijden van COVID-19, belangrijk zijn. Onder andere thema’s zoals strategie, innovatie, duurzaamheid en diversiteit komen aan bod.

 

Bekijk hier

MASTERCLASSES

CUSTOMER JOURNEY

Deze masterclass gaat in op de drie fasen van Customer Journey Mapping: (1) analyseren en begrijpen van het klantgedrag en de huidige klantreis, (2) ontwerpen van de gewenste klantreis en (3) realiseren en implementeren van die gewenste klantreis.

 

Neem contact op

MARKET AND BUSINESS INTELLIGENCE

Deze masterclass geeft inzicht in het fenomeen Big Data, beoordeelt de impact van Big Data op organisaties, de mogelijkheden die het biedt en hoe het bedrijven helpt om te groeien.

 

Neem contact op

PYRAMID PRINCIPLE

Deze masterclass leert deelnemers effectiever te communiceren aan de hand van het piramide principe; een bekende methodologie voor gestructureerde communicatie.

 

Neem contact op

PROGRAMMA’S VOOR LEIDERSCHAP EN ONDERZOEK

CUSTOMER CENTRICITY LEARNING PROGRAMME

Het programma helpt bedrijfsleiders en hun organisaties om een pionier te worden in het domein van de klantgerichtheid.

 

Lees meer

GHANA BUSINESS STAR GROWTH PROGRAM

Theoretische Business modules en praktijkgerichte oefeningen activeren professionele en persoonlijke ontwikkeling en creëren een netwerk van partners.

 

Lees meer

VALUE PROPOSITION RESEARCH PROGRAMME

Een onderzoeksprogramma gericht op het verkrijgen van nieuwe klantinzichten en het creëren van volledig klantgerichte waardeproposities.

 

Lees meer

Samen kijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op

Word jij the next consultant?

Bekijk vacatures

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!