Marketing & Sales
Game

De Marketing & Sales Game (M&S Game) is een praktisch spel waarin theorie en praktijk samenkomen. Het doel is om de kennis van mensen over marketing- en sales gerelateerde concepten naar een hoger niveau te tillen. De Marketing & Sales Game kan worden gespeeld met een kant-en-klare case of geheel op maat worden gemaakt.

Ontwikkel marketing en sales
kennis en vaardigheden met gamificatie.

De Marketing & Sales Game is gebaseerd op gamification. Het spel stimuleert samenwerking, maakt modulariteit mogelijk en is leuk voor de deelnemers om te spelen. Zo hebben de deelnemers een veilige leeromgeving die hen in staat stelt om fouten te maken.

Hoewel gamification wordt gebruikt voor het spel, is het volledig gebaseerd op real-life cases die een echte en unieke ervaring creëren.

De Marketing & Sales Game
biedt jou…

EEN MIDDEL DAT JOU VOORUIT HELPT

De Marketing & Sales Game is een innovatief en effectief middel voor zowel mensen in praktijk als studenten om meer vertrouwd te raken met marketing- en sales gerelateerde concepten. Bovendien leren de deelnemers ‘on-the-job’ omdat ze de concepten direct toepassen. Dit geeft hen een goede indruk van hoe ze verschillende elementen kunnen gebruiken om een succesvolle strategie te ontwikkelen.

DE PERFECTE MOGELIJKHEID OM TE LEREN SAMENWERKEN

Het spel gaat ook over samenwerking. Samenwerking met collega’s, maar ook met mensen uit verschillende vakgebieden en met verschillende achtergronden. Daarom daagt het spel de deelnemers uit tot het ontwikkelen van soft skills, zoals teamwork. Elke deelnemer vervult een specifieke rol in een team en draagt zo bij aan het eindresultaat.

LEREN OP MAAT

De Marketing & Sales Game kan gespeeld worden met een standaard case én met een case die speciaal is afgestemd op een organisatie. In het tweede geval gaan de deelnemers in op bedrijfsgerelateerde uitdagingen. Deze win-win situatie zorgt ervoor dat deelnemers zich kunnen ontwikkelen en dat organisatorische uitdagingen tegelijkertijd kunnen worden opgelost.

Kies jouw niveau
van maatwerk

De Marketing & Sales Game is er in twee verschillende vormen:

  1. Klaar voor gebruik: een fictieve bedrijfscase, met voorgedefinieerde inhoud die direct kan worden gespeeld.
  2. Op maat gemaakt: een eigenlijke bedrijfscase, met op maat gemaakte inhoud, afgestemd op jouw bedrijfssituatie.

Maatwerk kan op verschillende manieren worden verricht:

  • Case: voor de game kan een sectorspecifieke case gebruikt worden of zelfs een bedrijfsspecifieke case. Zo kan de case in meerdere of mindere mate de echte bedrijfssituatie nabootsen.
  • Module: de game bevat meerdere modules. Door te kiezen welke en hoeveel modules te spelen, kun je de focus en duur van de game afstemmen op jouw behoeften.
  • Deelnemers: je kunt ervoor kiezen om de game met eigen werknemers te spelen, of bijvoorbeeld MBA-studenten uitdagen om de uitdaging waar jouw organisatie voor staat op te lossen.

Wil je meer weten? Ben je geïnteresseerd in hoe we de M&S Game op maat kunnen maken en jou vooruit kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!