Werken bij
The Next Organization

Solliciteren bij The Next Organization:
een stap voor stap proces.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Onze vacatures hebben dan ook geen sluitingsdatum.

 

Ons sollicitatieproces bestaat in de basis uit vijf stappen. Afhankelijk van de agenda’s kun je deze vrij snel doorlopen.

 

Deze rondes zijn er niet alleen voor ons om jou te leren kennen, maar ook voor jou om ons en onze organisatie te leren kennen. Uiteindelijk is het pas een match als de klik er van twee kanten is.

Stap 1: CV en motivatie

Het begint met jouw CV en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bekijken we of je een mogelijke match bent voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

In de vorige stap onze interesse gewekt? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met twee consultants. Tijdens dit gesprek ligt de focus op kennismaken: wij willen jou leren kennen en jij leert The Next Organization nog beter kennen.

Stap 3: Assessment

Als het kennismakingsgesprek van twee kanten positief is ervaren, volgt een online assessment. We willen graag meer weten over over jouw voorkeuren, competenties en persoonlijkheid. Als het resultaat voldoet aan onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een casegesprek.

Stap 4: Casegesprek

Tijdens het casegesprek ligt de focus op de inhoud. Ook nu spreek je weer twee collega’s en is een case onderdeel van het gesprek. In een kort tijdsbestek ga jij zelf aan de slag met een van onze klantcases en zijn wij benieuwd naar jouw oplossing.

Stap 5: Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een match? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek en ontvang je na dit gesprek een arbeidsovereenkomst!

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk onze vacatures.

Vacature

Consultant Business & IT-Architectuur (Junior)

Lees meer

Vacature

Consultant Business & IT-Architectuur (Ervaren)

Lees meer

Vacature

Marketing & communicatiespecialist (Part-time)

Lees meer

Vacature

Software Engineer (Ervaren)

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Ervaren)

Lees meer

Vacature

Marketing Intelligence Consultant

Lees meer

Vacature

Associate Consultant

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Starter)

Lees meer

Vacature

Junior software Developer (werkstudent)

Lees meer

Masterscriptie stagair sustainable business models

Lees meer

Vacature

Young professional

Lees meer

Pas jij bij ons team?
Doe de test!

Wij hebben een aantal stellingen geselecteerd en gekozen welk antwoord het beste bij ons past. Ben jij benieuwd of jij hetzelfde denkt over deze stellingen en of/waar we verschillen? Doe dan de test en kijk of jij bij ons team past.

Ben jij bij een van onze aankomende
evenementen?

(Digitale) Kop koffie met een consultant

Wil jij weten hoe het is om te werken als strategisch consultant bij TNXTO, wij vertellen je graag meer over wat we doen en de mogelijkheden bij ons!

Neem contact op

(Digitale) Inhousedag

Wil jij voor een dag ervaren hoe het is om als strategisch consultant bij TNXTO te werken en wellicht je toekomstige collega’s ontmoeten, geef je nu op voor onze in-housedag!

Hou mij op de hoogte

Onze collega’s aan het woord
over werken bij The Next Organization.

Sanne Kager over (werken bij) The Next Organization

Sanne Kager werkt sinds september 2021 bij The Next Organization als strategisch consultant. Met een achtergrond in management en digital business zit Sanne helemaal op haar plek bij The Next Organization. In dit gesprek vroegen wij Sanne hoe zij het werken bij The...

Casper Heijkoop in gesprek met Consultancy.nl over (werken bij) The Next Organization

Casper Heijkoop, student Informatica aan de Hogeschool Leiden, is inmiddels ruim acht maanden werkzaam bij organisatieadviesbureau The Next Organization (TNXTO). In gesprek met Consultancy.nl deelt de young professional zijn ervaringen. Als interactietechnoloog legt...

Imke van der Linden over werken bij The Next Organization

Imke van der Linden begon ruim vier jaar geleden als Strategisch Consultant bij The Next Organization. In de afgelopen periode is zij doorgegroeid naar Junior Associate Consultant. In dit gesprek vertelt zij hoe het is om te werken bij The Next Organization.Hoe ben je...

Werken vanuit Londen

Werken vanuit Londen – Samen met Carlijn blikken we terug op haar afgelopen drie jaar Het is deze maand alweer drie jaar geleden dat onze collega Carlijn samen met haar Engelse vriend naar Londen verhuisde en vanuit daar haar werk voor ons voortzette. Hoog tijd om...

Max Beunk over werken en stage lopen bij The Next Organization

Sinds 2018 is Max bij de The Next Organization aan de slag als werkstudent. Max volgt de opleiding Technische Informatica aan de hogeschool in Utrecht. Het afgelopen halfjaar heeft hij zich naast zijn regulieren werkzaamheden beziggehouden met zijn onderzoeksstage...

Jade Teunissen over (werken bij) The Next Organization

Begin van dit jaar is Jade Teunissen bij ons gestart als Strategisch Consultant. In dit artikel vertelt ze haar ervaringen van de afgelopen maanden en hoe het is om als starter bij ons aan de slag te gaan. Hoe zou je The Next Organization omschrijven? Als eerste:...

Associate Consultant Martin Schuit in gesprek met Consultancy.nl over (werken bij) The Next Organization

Martin Schuit begon vijf jaar geleden als afstudeerder bij The Next Organization. In de afgelopen periode is hij doorgegroeid tot Associate Consultant. In gesprek met Consultancy.nl vertelt hij hoe het is om bij The Next Organization te werken en legt hij uit hoe hij...

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!