Optimaliseren en innoveren van business modellen vanuit drie formules met ondersteuning van het transformatie platform

Onze werkwijze verloopt
via diverse formules.

Wij helpen organisaties bij het optimaliseren en innoveren van hun business model. We geloven er namelijk in dat dát ervoor zorgt dat organisaties hun commerciële presentaties kunnen verbeteren en daarmee succesvol kunnen groeien.

 

De omgeving verandert voortdurend. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen leiden tot veranderend klantgedrag. Daarom zijn deze ontwikkelingen telkens ons vertrekpunt voor deze optimalisatie en innovatie.

 

We streven altijd naar duurzaam resultaat. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie en verder. Zo helpen we onze klanten de gewenste groei te realiseren en haar ‘next organization’ te creëren.

STRATEGISCH ADVIES

Onze consultants adviseren en begeleiden organisaties bij het verbeteren van hun commerciële prestaties. Met andere woorden: wij helpen organisaties groeien.

Dit start vaak met het opstellen van de commerciële strategie. Daarop volgen het tactische inrichten en operationaliseren van de gemaakte plannen.

 

Lees meer

INTERIM PROFESSIONALS EN YOUNG PROFESSIONALS

Onze Interim Professionals zijn specialisten in het realiseren van de verandering. Zij versterken het team dat de transformatie implementeert.

We bieden ondersteuning op management, projecten en/of de operatie. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook blijvend. Wij hebben Executive Professionals en Young Professionals met begeleiding.

 

Lees meer

MARKETING EN IT OPLOSSINGEN

Onze consultants helpen bij het slim toepassen van ICT-oplossingen.

Wij helpen bij het selecteren van de beste oplossingen die aansluiten op de behoeften van de organisatie.

Ook zorgen we voor een succesvolle implementatie. Onderdeel hiervan is het opleiden en begeleiden van personeel, zodat zij vol vertrouwen met de nieuwe oplossing aan de slag gaan.

 

Lees meer

TRANSFORMATIE PLATFORM

Voor succesvolle transformatie zijn de juiste kennis, ervaring, hulpmiddelen en bemensing nodig. The Next Organization biedt een Transformatie Platform waar relaties relevante kennis en hulpmiddelen vinden uit theorie en praktijk. Hiermee kunnen zij vanuit een gezamenlijk referentiekader hun doelstellingen doorvertalen naar strategische oplossingen en deze delen met de rest van de organisatie.

Samen kijken hoe wij
jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op

Word jij
the next consultant?

Bekijk vacatures

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!