Gedreven door kennis, helpen wij jouw organisatie groeien vanuit drie domeinen en met een Transformatie Platform

Optimaliseren en innoveren
van businessmodellen.

Wij helpen organisaties bij het optimaliseren en innoveren van hun business model. We geloven er namelijk in dat dát ervoor zorgt dat organisaties hun commerciële presentaties kunnen verbeteren en daarmee succesvol kunnen groeien.

De omgeving verandert voortdurend. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen leiden tot veranderend klantgedrag. Daarom zijn deze ontwikkelingen telkens ons vertrekpunt voor deze optimalisatie en innovatie.

We streven altijd naar duurzaam resultaat. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie en verder. Zo helpen we onze klanten de gewenste groei te realiseren en haar ‘next organization’ te creëren.

STRATEGISCH ADVIES

Onze consultants adviseren en begeleiden organisaties bij het verbeteren van hun commerciële prestaties. Met andere woorden: wij helpen organisaties groeien.

Dit start vaak met het opstellen van de commerciële strategie. Daarop volgen het tactische inrichten en operationaliseren van de gemaakte plannen.

Lees meer

INTERIM EN YOUNG PROFESSIONALS

Onze Interim Professionals zijn specialisten in het realiseren van de verandering. Zij versterken het team dat de transformatie implementeert.

We bieden ondersteuning op management, projecten en/of de operatie. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook blijvend.

Wij hebben Executive Professionals en Young Professionals met begeleiding.

Lees meer

MARKETING EN TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

Onze consultants helpen bij het slim toepassen van ICT-oplossingen.

Wij helpen bij het selecteren van de beste oplossingen die aansluiten op de behoeften van de organisatie.

Ook zorgen we voor een succesvolle implementatie. Onderdeel hiervan is het opleiden en begeleiden van personeel, zodat zij vol vertrouwen met de nieuwe oplossing aan de slag gaan.

Lees meer

TRANSFORMATIE PLATFORM

Voor succesvolle transformatie zijn de juiste kennis, ervaring, hulpmiddelen en bemensing nodig. The Next Organization biedt een Transformatie Platform waar relaties relevante kennis en hulpmiddelen vinden uit theorie en praktijk. Hiermee kunnen zij vanuit een gezamenlijk referentiekader hun doelstellingen doorvertalen naar strategische oplossingen en deze delen met de rest van de organisatie.

Producten
en diensten.

PROGRAMMA’S

CUSTOMER CENTRICITY LEARNING PROGRAMME

Het programma helpt bedrijfsleiders en hun organisaties om een pionier te worden in het domein van de klantgerichtheid.

Lees meer

GHANA BUSINESS STAR GROWTH PROGRAM

Theoretische Business modules en praktijkgerichte oefeningen activeren professionele en persoonlijke ontwikkeling en creëren een netwerk van partners.

Lees meer

VALUE PROPOSITION RESEARCH PROGRAM

Een onderzoeksprogramma over hoe u de waarde van klantervaring positief kunt beïnvloeden. Dit inzicht verhoogt de prestaties van uw organisatie.

Lees meer

MASTERCLASSES

CUSTOMER JOURNEY

Deelnemers van deze masterclass maken een deepdive in de klantreis. Elke stap wordt onderzocht en ingevuld waardoor je de klant in toekomst beter kunt dienen.

MARKETING AND BUSINESS INTELLIGENCE

Deze masterclass geeft inzicht in het fenomeen Big Data, beoordeelt de impact van Big Data op organisaties, de mogelijkheden die het biedt en hoe het bedrijven helpt om te groeien.

PYRAMID PRINCIPLE

Deze masterclass leert deelnemers effectiever te communiceren aan de hand van het piramide principe; een bekende methodologie voor gestructureerde communicatie.

INNOVATIEPROJECTEN EN TOOLS

BENCHMARK

Deze toets weergeeft waar jouw organisatie zich op het driver model bevindt. Het bepaalt de status quo, geeft de verbeterpunten aan en hoe je deze verwerkelijkt.

CUSTOMER CENTRICITY SCAN

De scan toont hoe jouw organisatie scoort op klantgerichtheid op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit inzicht helpt de klantstrategie te optimaliseren.

INCLUSIVE BUSINESS MODEL

Een methode om stakeholders te ondersteunen in het gezamenlijk opschalen van hun inclusieve bedrijfsmodel. Zo vergroten zij hun sociale impact en financiële duurzaamheid. 

Lees meer

MARKETING & SALES GAME

Een interactief spel dat de deelnemers in de marketing en sales theorie meeneemt en dit praktisch laat toepassen. Zo verbreden de deelnemers hun kennisgebied.

Lees meer

THE OUTLOOK 2020

Wij beschrijven (gratis) verschillende trends in klant- en organisatiegedrag. Dit biedt ondernemingen inspiratie om vroegtijdig op deze veranderingen in te spelen.

Lees meer

Samen kijken hoe wij
jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op

Word jij
the next consultant?

Bekijk vacatures