Breid tijdelijk jouw team uit met Interim en Young Professionals om de transformatie te realiseren

Interim en
Young Professionals.

Voor het tijdelijk of permanent versterken van jouw team bieden we twee opties: Interim Professionals en Young Professionals.

Interim Professionals zijn ervaren mensen die met hun specifieke expertise zelfstandig het team komen versterken. Young Professionals hebben vaak net hun Master aan de universiteit afgerond en starten op deze manier bij een organisatie onder begeleiding van The Next Organization. Dit gebeurt in de vorm van een trainingsprogramma en business coaching. 

INTERIM PROFESSIONALS

Het kan voorkomen dat jouw team extra capaciteit nodig heeft bij het realiseren van een transformatie. Deze mensen moeten daarbij beschikken over specifieke inhoudelijke kennis en/of branchekennis.

Wij hebben een netwerk van Interim Professionals die deze rol uitstekend kunnen vervullen. Dit zijn allemaal experts met ruime ervaring in het versterken van teams en het meenemen van mensen in een transformatie. Dit kan bijvoorbeeld als (programma)manager of als tijdelijke invulling van een lijn- of teamfunctie.

Specifieke kennisgebieden
 • Commerciële Strategie
 • Communicatie en Branding
 • Community en Platform Management
 • Marketing, Sales en Service
 • Propositie en Positionering
Specifieke branches
 • Energie(transitie)
 • (Financiële) Dienstverlening
 • Gezondheidszorg
 • Mobiliteit
 • Overheid
 • Non for Profit
 • Recreatie, Bijeenkomsten en Evenementen
 • Retail
 • Verenigingen
Transformatie Platform en Community

Naast hun eigen kennis en ervaring maken Interim Professionals gebruik van ons Transformatie Platform (inclusief het e-learning programma) én de kennis en ervaring van onze consultants. Zo bieden we een stevig fundament vanuit waar de Interim Professionals aan de slag gaan.

Zelfstandig

Alle Interim Professionals hebben ruime ervaring, waardoor zij zelfstandig kunnen opereren in een rol die aansluit bij behoeften van de organisatie en het team.

Meer weten of interesse?

 

Neem contact op

YOUNG PROFESSIONALS

Jonge talenten zijn cruciaal in het versterken van teams. Ze begrijpen de nieuwe economie en willen daaraan bouwen. Ook zijn ze leergierig en flexibel inzetbaar.

Om dit te faciliteren hebben wij het Young Professionals-programma ontwikkeld. Voor dit programma wordt jong talent geselecteerd op basis van interesse, competenties en motivatie om bedrijven te helpen met de optimalisatie en innovatie van bedrijfsvoering.

Opleiding

Young Professionals starten met een opleidingsprogramma waarmee ze hun opgedane kennis leren toepassen in diverse werksituaties. De opleiding bestaat uit een online leerprogramma en in-house trainingen op locatie bij The Next Organization.

Business coaching

Een business coach begeleidt de Young Professional op zowel inhoud als professionele ontwikkeling. De coach bespreekt maandelijks de voortgang en vervolgstappen met de Young Professional en de opdrachtgever.

Community en Transformatie Platform

De Young Professionals hebben natuurlijk ook elkaar. Samen vormen zij een community waarin zij kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Dit kan zowel face-to-face als via het Transformatie Platform, waar alle benodigde middelen en hulp direct beschikbaar zijn.

Direct aan de slag

Het Young Professional-programma geeft jong talent een vliegende start en maakt hen direct inzetbaar voor werkgevers. Het programma duurt twee jaar. Daarna kunnen werknemer en werkgever kiezen of en hoe zij samen verder willen.

Meer weten of interesse?

 

Neem contact op