Kennis vergroten met onze Academic Board om toe te passen in de praktijk

Kennisontwikkeling als hoeksteen van onze organisatie
om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten.

Als organisatie adviesbureau is kennis ontzettend belangrijk voor ons. Om voortdurend te blijven ontwikkelen en uit te dagen, hebben we de Academic Board opgezet. Met deze board sparren wij regelmatig over ontwikkelingen in ons vakgebied. Naast kennis expertise, biedt de Academic Board een waardevolle medewerking aan consultancy opdrachten.

Mirella Kleijnen

Mirella Kleijnen is hoogleraar Customer Experience Management en tevens actief in het bestuur van de School of Business and Economics aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de rol van Vice-Decaan Onderwijs. Zij promoveerde aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit Maastricht. Haar proefschrift ging over consumentenevaluaties van mobiele dienstinnovaties. Haar huidige onderzoeksinteresses omvatten customer experience management, adoptie versus weerstand tegen innovatie, digitale marketing, en meer recent gezondheidsmarketing. Haar werk is gepubliceerd in verschillende academische tijdschriften, waaronder Journal of Marketing Research, Journal of the Academy of Marketing Science, en Journal of Service Research. In haar onderzoek probeert ze actief een brug te slaan tussen theorie en praktijk door middel van verschillende samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven, waaronder The Next Organization.

Ad de Jong

Ad de Jong is hoogleraar marketing aan de Copenhagen Business School. Hij behaalde een M.Sc. in Psychometrie aan de Universiteit van Leiden en een Ph.D. aan de School of Economics & Business Administration van de Universiteit van Maastricht. Ad is associate editor bij Journal of Service Research en zit in de editorial boards van Industrial Marketing Management, and  Journal of Personal Selling and Sales Management. Hij heeft gepubliceerd in meerdere bekende tijdschriften, zoals Management Science, Journal of Marketing en Journal of Management. Zijn onderzoek richt zich op sales innovatie; service marketing; frontline marketing, frontline sales/service teams, en marketing onderzoeksmethoden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!