Met onze academische partners verdiepen en verbreden wij kennis en passen dit toe in de praktijk

Kennis is de drijvende kracht achter onze organisatie. The Next Organization werkt internationaal samen met verschillende universiteiten en business schools voor de ontwikkeling en toepassing van kennis voor het bedrijfsleven. Met de Technische Universiteit Eindhoven en de China Europe International Business School voeren we internationaal onderzoek uit naar de verschillen in het koopproces in de telecombranche van mensen in de top en bodem van de sociale piramide. Daarnaast delen wij onze ervaringen ten behoeve van academische kennisontwikkeling door het geven van hoorcolleges, het beschikbaar stellen van afstudeerplekken en het faciliteren van de Marketing & Sales game als onderdeel van het academisch curriculum.

Onze eigen
Academic Board.

Onze rol als kennisexpert is ontzettend belangrijk voor ons. Om onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen en uitdagen, hebben we de Academic Board opgezet. Met deze board sparren wij regelmatig over de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Deelnemers zijn onder andere marketingprofessor Leeflang (Universiteit Groningen) en marketingprofessor De Jong (Copenhagen Business school). Naast kennis expertise, biedt de Academic Board ook een waardevolle uitbreiding van ons netwerk en waar gewenst medewerking aan consultancy opdrachten.

Samen kijken hoe wij
jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op

Word jij
the next consultant?

Bekijk vacatures

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!