Future Talks: Exchange of knowledge and experience for executive leadership and business development.

Torenhoge gasprijzen, enorme inflatie, dalende koopkracht, en de oorlog in Oekraïne. Komt er dan na corona nu werkelijk een recessie of zelfs depressie aan? Wat komt er vandaag de dag allemaal op ons af en wat betekent dit voor ieders business?

 

In samenwerking met CONSULTIVE Leading Forward wisselen wij bij Future Talks samen met business leaders ervaringen uit over verschillende thema’s die belangrijk zijn voor organisaties, waaronder nu ook bovenstaande kwesties. Uit deze serie van gesprekken komen interessante inzichten die mensen inspireren om na te denken over de toekomst van hun organisatie. Men kan elkaar vragen stellen, horen waar andere organisaties tegenaanlopen en hoe zij daarmee omgaan.

Aankomende events

Future Talks Digitaal

Leiderschap van nu

Tweeluik over leiderschap: praktische invulling van het vak, waarbij Consultive ervaringen deelt. Thema’s: emotionele en sociale intelligentie, zelf sturende teams, eenheid van bestuur, situationeel leiderschap en betrekken van de organisatie bij strategie en beleidsvorming. Peers wisselen ervaringen uit. Tijd voor leiderschap basics die vaak ontbreekt in de praktijk.

Aanmelden

Future Talks Focus Groep

Sustainable Business Model

De Focus groep staat in het teken van het Sustainable Business Model en de synergie tussen economische-, sociale-, en ecologische duurzaamheid. In de werksessie worden inzichten met peers gedeeld, een duurzaamheidsscan uitgevoerd en vormen we een beeld hoe tot de stip op de horizon te komen. Het resultaat: kennis over een duurzaam businessmodel, inzicht in waar uw organisatie staat op het gebied van duurzaamheid, concrete handvaten en uitleg voor de transitie naar een duurzaam businessmodel. Er staan twee edities op de planning namelijk op 29 september en 6 oktober

Future talks Live- Sociale Duurzaamheid

Future Talks LIVE

Sociale duurzaamheid

Ontdek het geheim van sociale duurzaamheid in onze aankomende Future Talks Live! Samen duiken we dieper in dit belangrijke onderwerp en leren we wat het echt betekent. Hoe kun je als organisatie een duurzame transformatie naar sociale duurzaamheid bereiken? In deze sessie delen we waardevolle onderzoeksresultaten en ervaringen om je op weg te helpen. Sluit je aan en laat je inspireren om een positieve impact te maken en een betere wereld voor iedereen te creëren. Doe mee met onze Future Talks Live en maak de verandering waar we allemaal naar streven!

Aanmelden

Samen met ons het gesprek aangaan
over de toekomst van organisaties?

Wij staan altijd open voor enthousiaste executive leaders die graag samen met peers en ons het gesprek aangaan over dé toekomstbestendige organisatie. Meer informatie en de mogelijkheden om deel te nemen aan Future Talks vind je op het platform of neem contact op met Steije Renes.

Whitepaper: back to the core
in a new context.

Ben je benieuwd naar de output van gesprekken van de eerste gesprekken en wil je meer lezen over hoe je als organisatie relevant kan blijven? Lees dan nu onze paper ‘Back to the core in a new context’.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!