Future Talks: Exchange of knowledge and experience for executive leadership and business development. 

Torenhoge gasprijzen, enorme inflatie, dalende koopkracht, en de oorlog in Oekraïne. Komt er dan na corona nu werkelijk een recessie of zelfs depressie aan? Wat komt er vandaag de dag allemaal op ons af en wat betekent dit voor ieders business?

 

In samenwerking met CONSULTIVE Leading Forward wisselen wij bij Future Talks samen met business leaders ervaringen uit over verschillende thema’s die belangrijk zijn voor organisaties, waaronder nu ook bovenstaande kwesties. Uit deze serie van gesprekken komen interessante inzichten die mensen inspireren om na te denken over de toekomst van hun organisatie. Men kan elkaar vragen stellen, horen waar andere organisaties tegenaanlopen en hoe zij daarmee omgaan.

Samen met ons het gesprek aangaan
over de toekomst van organisaties?

Wij staan altijd open voor enthousiaste executive leaders die graag samen met peers en ons het gesprek aangaan over dé toekomstbestendige organisatie. Meer informatie en de mogelijkheden om deel te nemen aan Future Talks vind je op het platform of neem contact op met Steije Renes.

Whitepaper: back to the core
in a new context.

Ben je benieuwd naar de output van gesprekken van de eerste gesprekken en wil je meer lezen over hoe je als organisatie relevant kan blijven? Lees dan nu onze paper ‘Back to the core in a new context’.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!