Future Talks: de impact van COVID-19 is groot. Op het
dagelijks leven, gezondheid en organisaties.

We leven in een snel veranderende wereld waar COVID-19 hét onderwerp is van elk gesprek en enorm veel invloed heeft op onze dagelijkse werkzaamheden. De impact is niet alleen groot op het dagelijks leven, maar ook op de gezondheid, het bedrijfsleven en hiermee de economie.

In samenwerking met CONSULTIVE Leading Forward gaan wij het gesprek aan met managers uit het bedrijfsleven tijdens Future Talks. Managers wisselen ervaringen uit, wat helpt om na te denken over wat er in de wereld gebeurt en hoe zij hierop kunnen anticiperen. In deze gesprekken brengen wij hun samen zodat zij vragen kunnen stellen, horen waar andere organisaties tegenaanlopen en hoe met de situatie om te gaan. De rode draad door de gesprekken is de vraag: hoe blijf jij als organisatie relevant in een snel veranderende wereld?

Future Talks is een serie van gesprekken waarin we diverse thema’s behandelen die nu, zeker in tijden van COVID-19, belangrijk zijn. Onder andere thema’s zoals strategie, innovatie, duurzaamheid en diversiteit komen aan bod. Hierbij kan je als business leader je per thema inschrijven om zo in elk gesprek de diepgang te bereiken en ook te waarborgen.

Samen met ons het gesprek aangaan
over de toekomst van organisaties?

Wij staan altijd open voor enthousiaste executive leaders die graag samen met peers en ons het gesprek aangaan over dé toekomstbestendige organisatie. Meer informatie en de mogelijkheden om deel te nemen aan Future Talks vind je op het platform of neem contact op met Steije Renes.

Whitepaper: back to the core
in a new context.

Ben je benieuwd naar de output van gesprekken van de eerste gesprekken en wil je meer lezen over hoe je als organisatie relevant kan blijven? Lees dan nu onze paper ‘Back to the core in a new context’.