TNXTO Young Professionals

Ready for transformation?

Ben jij klaar voor transformatie?

Goed! Dat is iets wat we zoeken in onze next Young Professionals. Net zoals ambitie, enthousiasme en een echte ‘go getter’ mentaliteit. Op basis van je veerkracht ben je gedreven om jezelf, organisaties en de wereld elke dag een stukje beter te maken.

 

Als TNXTO Young Professional ben je elke dag bezig met het ontwikkelen van jezelf, organisaties en The Next Organization. Dit doe je met ambitie, enthousiasme en een goede dosis doorzettingsvermogen. Verder heb je een HBO met master of WO-studie afgerond.

Beperkt aantal

startplekken

12 maanden

2 toonaangevende opdrachtgevers

Internationaal

HBO met

master of WO

Wat ga je doen?

Het doel van het TNXTO Young Professional Program is om jezelf, The Next Organization en toonaangevende organisaties beter te leren kennen en elke dag beter te maken. Je werkt in twaalf maanden tijd mee aan twee implementatie projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Je dagelijkse activiteiten lopen zeer uiteen waardoor je veel verschillende dingen meekrijgt en erachter komt wat bij je past. Daarnaast krijg je trainingen om zo goed mogelijk van start te gaan bij de klant. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je krijgt een ervaren TNXTO consultant als jouw eigen coach en werkt altijd nauw samen met mede Young Professionals. Zo bereiken we samen de next level!

Hoe start je?

Na je kennismaking is het tijd om te beginnen met de kick-off. Tijdens de kick-off krijg je verschillende trainingen en werk verschillende modules af om goed voorbereid aan de slag te gaan. Daarnaast leer je The Next Organization, je mede Young Professionals en opdrachtgever beter kennen. Daarna is het natuurlijk tijd voor je eerste opdracht. Vanaf dan ben je tenminste vier dagen in de week aan de slag op locatie. Op vrijdag elke week komen we samen op kantoor voor trainingen, workshops, coach sessies en interne opdrachten. Zo zorgen we ervoor dat je het gehele jaar de begeleiding en activiteiten krijgt die passen bij wat jij wil bereiken.

Wat komt er na het Young Professionals programma?

Als je het programma als Young Professional succesvol en met plezier hebt afgerond is er de optie om je verder te ontwikkelen als Next Professional binnen The Next Organization waar je, je zal ontwikkelen tot allround consultant. Heb je, je draai gevonden bij één van de opdrachtgevers? Dan is er soms de mogelijkheid om de overstap te maken naar de opdrachtgever en je daar verder te ontwikkelen. Waar jou next step ook ligt, samen komen we er!

Zie jij jezelf als de next Young Professional? ​

Leuk! De volgende lichting start in het tweede kwartaal van 2022. De werving is gestart. Het sollicitatie proces kent meerdere stappen en start met het uploaden van je CV, motivatiebrief en contactgegevens. Zien we een match? Dan nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek. Voelt deze voor jou en ons goed? Dan nodigen we je uit om bij ons op kantoor een case te maken. Tot slot, volgt hierna een mogelijk arbeidsvoorwaardengesprek. Je bent ready to go!​

Stap 1: CV en motivatie

Het begint met jouw CV en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bekijken we of je een mogelijke match bent voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

In de vorige stap onze interesse gewekt? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met twee consultants. Tijdens dit gesprek ligt de focus op kennismaken: wij willen jou leren kennen en jij leert The Next Organization nog beter kennen.

Stap 3: Casegesprek

Tijdens het casegesprek ligt de focus op de inhoud. Ook nu spreek je weer twee collega’s en is een case onderdeel van het gesprek. In een kort tijdsbestek ga jij zelf aan de slag met een van onze klantcases en zijn wij benieuwd naar jouw oplossing.

Stap 4: Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een match? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek en ontvang je na dit gesprek een arbeidsovereenkomst!

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk onze vacatures.

Vacature

Young professional

Lees meer

Pas jij bij ons team?
Doe de test!

Wij hebben een aantal stellingen geselecteerd en gekozen welk antwoord het beste bij ons past. Ben jij benieuwd of jij hetzelfde denkt over deze stellingen en of/waar we verschillen? Doe dan de test en kijk of jij bij ons team past.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!