De Marketing & Sales game

De Marketing & Sales game: een effectief middel voor zowel professionals als studenten om vertrouwd te raken met theoretische marketing- en salesconcepten en het samen toepassen daarvan.
 
Met behulp van gamificatie bundelt The Next Organization diverse modules in een zelf ontwikkelde Marketing & Sales Game. De modules zijn onder meer ‘Klantsegmenten en behoeften’, de ‘Customer Journey’ en de ‘Market Approach’.
 
Deze game is een effectief middel voor zowel professionals als studenten om vertrouwd te raken met marketing- en salesgerelateerde concepten. Deelnemers leren ‘on-the-job’ doordat ze concepten direct in de praktijk brengen. Hiermee vormen zij inzicht in hoe je verschillende elementen kan gebruiken om een succesvolle strategie te ontwikkelen en te operationaliseren.
 
De game is zowel te gebruiken met standaard cases als een op maat gemaakte organisatie-specifieke cases. Bij op maat gemaakte cases gaan deelnemers aan de slag met de eigen strategie van de organisatie en met de organisatie specifieke uitdagingen.
 
Tip: je kan de M&S game, met je eigen organisatie case, ook voorleggen aan MBA studenten om tot nieuwe inzichten te komen en toekomstige collega’s te interesseren voor je organisatie!
 
Meer lezen over de game? Kijk hier.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!