TNXTO’s benadering van een duurzame organisatie

Onze visie

Als TNXTO staan ​​we voor duurzame groei. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door ons als team continu te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.

 

Wij geloven dat echte duurzaamheid verankerd moet zijn in de hele organisatie. Om dit te bereiken, werken we bij elke stap met u samen: van het innoveren en herijken van uw strategie tot het beheren, implementeren en ondersteunen van duurzame transformatie.

Wilt u duurzame transformatie versnellen?

Wij helpen graag met het nemen van praktische stappen

 

Inspiratie

 

Transformatie begint met inspiratie. In een brainstormsessie bespreken we de verschillende aspecten van duurzaamheid en hoe hierin de synergie te vinden. Vervolgens kijken we hoe je daar als organisatie strategisch op in kan spelen.

 

Scan

 

Met de duurzaamheidsscan creëer je inzicht waar de organisatie staat op het gebied van duurzaamheid. Het toekomstbeeld en de doelstellingen vormen samen met de scanresultaten  de basis voor de roadmap.

 

Roadmap

 

Met de ontwikkeling van een roadmap komen we tot de stapsgewijze aanpak met concrete activiteiten en resultaten. Dit is de basis voor succesvolle duurzame transformatie.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!