Kennissessie TNXTO Groeiplatform

Bij The Next Organization houden we regelmatig kennissessies. Doel van deze kennissessies is om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en delen. Dit doen we door het gezamenlijk bespreken van relevante thema’s en praktijk cases. Onlangs was het de beurt aan onze collega’s Steije Renes, Gaby Baas en Camille Zaaijer. Zij verzorgden een kennissessie rondom het TNXTO Groeiplatform voor groei en het daaraan verbonden Learning Management Systeem (LMS).

Het TNXTO Groeiplatform?
Het TNXTO Groei Platform faciliteert klanten in het ontwikkelen van kennis en het aan de hand daarvan definiëren dan wel herijken van de eigen organisatie strategie. Het LMS ondersteunt in het selecteren, volgen en geven van onlinetraining en is de basis voor groepssessies die zowel on- als offline kunnen zijn. Met het TNXTO Groeiplatform kan men op twee manieren aan de slag gaan:

  • Strategie Pressure Cooker: strategiebepaling of herijking met als startpunt relevante trends en ontwikkelingen in de markt en het uitwerken van de strategie modules.
  • Dynamisch meerjarenplan: de organisatie gebruikt het platform periodiek om op basis van trends en ontwikkelingen, resultaten en doelstellingen de strategie continue te updaten en te delen binnen de organisatie.

De programma’s zijn modulair opgebouwd en kunnen organisatie specifiek gemaakt worden door gebruik te maken van ‘real-life’ opdrachten in een eigen omgeving.

De digitale kennissessie
In één middag zijn de collega’s meegenomen door de visie van het TNXTO Groeiplatform, het ontwikkelde LMS met daarin de verschillende leermodules en is samen stilgestaan bij de verdere ontwikkeling van het platform.

We startten de sessie met een stukje visie en introductie in learning, waarna we dieper in zijn gegaan op het TNXTO Groei platform en de bijhorende programma’s.

Vervolgens heeft collega, Gaby Baas, de rest van de collega’s online meegenomen door de verschillende modules, met daarin de theorie, de toepassing, bijbehorende quizes en opdrachten.

Na de demo hebben we ons in groepjes opgedeeld en ons gebogen over de verdere ontwikkeling van het platform.Hierin is het met name van belang te bekijken welke waarde het TNXTO Groeiplatform kan toevoegen voor onze relaties en hoe klanten daar optimaal gebruik van kunnen maken.

We kijken terug op een leuke interactieve online sessie en kijken uit naar de volgende!

Geïnteresseerd in wat The Next Ogranization en het TNXTO Groeiplatform kan betekenen bij het faciliteren van strategie herijking ten tijde van Corona? Of in het algemeen? Neem gerust contact met ons op!

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!