Terugblik Strategic Marketing Consultancy Day 2018

Vorige week organiseerden wij in samenwerking met Qompas onze Strategic Marketing Consultancy Day 2018 en ontvingen wij twintig studenten en young professionals. De deelnemers kregen een impressie van het consultancy vak en kregen gedurende deze inhousedag een kijkje in de keuken van The Next Organization.

De dag begon met een warm welkom door een van de partners, Steije Renes. Na een uitgebreide introductie over ons bedrijf gingen de deelnemers in vier teams aan de slag met de Marketing- en Sales game.

Marketing- en Sales game
Onze Marketing- en Sales game is een gamificatie spel met een real-life klantcase als basis. Het doel van de game is een zo hoog mogelijke Life Time Value te behalen uit de geselecteerde doelgroep. Het spel is opgebouwd in drie rondes; de deelnemers werd gevraagd eerst stil te staan bij Customer Targeting, om vervolgens na te denken over de Customer Journey en tot slot een Market Approach te bepalen. Aan het eind van de middag werden de teams uitgedaagd in de watertoren hun eigen strategie pitchen voor de Dragon’s Den.

Vier teams, één winnaar en een borrel
Ook dit jaar wisten de teams ons weer te verrassen met creatieve ideeën, goede strategieën en inspirerende pitches. Maar uiteindelijk kon maar één team de winnaar zijn en dat was team 2!

We sloten de dag af met een borrel. Daardoor konden de deelnemers uitgebreid kennismaken met alle consultants en in persoonlijke gesprekken horen hoe het is om te werken bij The Next Organization. Wij kijken terug op een geslaagde dag en wie weet kunnen we binnenkort weer nieuwe collega’s introduceren.

Wil je nog meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan ook eens op onze website: https://thenextorganization.com/nl/over-tnxto/

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!