TNXTO Academic Board Interview

door Max Beunk | jan 12, 2022 | Geen categorie, Interviews

Als organisatie adviesbureau is kennis ontzettend belangrijk voor ons. Om voortdurend te blijven ontwikkelen en uit te dagen, hebben we de Academic Board opgezet. In onze board zitten nu Mirella Kleijnen en Ad de Jong. Met deze board sparren wij regelmatig over ontwikkelingen in ons vakgebied. Naast kennis expertise, biedt de Academic Board een waardevolle medewerking aan consultancy opdrachten. 

 

Steije Renes en Martin Schuit gingen in gesprek met Mirella en Ad over hun respectieve kennisgebieden; customer experience en marketing en sales. 

 

Steeds meer business vindt plaats in netwerken en op platformen, en daarmee komen traditionele onderwerpen in een nieuw daglicht te staan. Denk daarbij aan Customer Experience en aan Marketing & Sales. Beiden vakgebieden die al jarenlang bestaan, maar telkens mee moeten bewegen in een nieuwe context. In het eerste deel van dit interview vragen wij Mirella en Ad hoe de context van organisaties verandert hierdoor. Wat zien we in consumentengedrag? Hoe vertaalt zich dat in B2B en B2C omgevingen? Maar wij vragen ook of de netwerken en platformen door gaan zetten, of dat dit een korte trend gaat zijn.

Kijk hier het eerste deel van het interview.

Vond je dit een interessant artikel en wil je graag eens met ons verder praten over dit onderwerp?
Neem dan gerust contact op!