TNXTO Academic Board Interview

Als organisatie adviesbureau is kennis ontzettend belangrijk voor ons. Om voortdurend te blijven ontwikkelen en uit te dagen, hebben we de Academic Board opgezet. In onze board zitten nu Mirella Kleijnen en Ad de Jong. Met deze board sparren wij regelmatig over ontwikkelingen in ons vakgebied. Naast kennis expertise, biedt de Academic Board een waardevolle medewerking aan consultancy opdrachten.   Steije Renes en Martin Schuit gingen in gesprek met Mirella en Ad over hun respectieve kennisgebieden; customer experience en marketing en sales.   Steeds meer business vindt plaats in netwerken en op platformen, en daarmee komen traditionele onderwerpen in een nieuw daglicht te staan. Denk daarbij aan Customer Experience en aan Marketing & Sales. Beiden vakgebieden die al jarenlang bestaan, maar telkens mee moeten bewegen in een nieuwe context. In het eerste deel van dit interview vragen wij Mirella en Ad hoe de context van organisaties verandert hierdoor. Wat zien we in consumentengedrag? Hoe vertaalt zich dat in B2B en B2C omgevingen? Maar wij vragen ook of de netwerken en platformen door gaan zetten, of dat dit een korte trend gaat zijn.   Kijk hier het eerste deel van het interview.

In het tweede deel van dit interview met TNXTO Academic Board members Mirella Kleijnen en Ad de Jong bespreken Steije Renes en Martin Schuit de ontwikkelingen en de verwachtingen voor customer experience. We praten over wat goede voorbeelden zijn van customer experience en hoe organisaties nu al anticiperen op de komende trends. Ook hoe organisaties omgaan met customer experience binnen netwerken en platformen komt ook aan bod.

Op het gebied van marketing en sales zijn er veel verandering en shifts gaande. Dit bespreken wij in het derde gedeelte van het interview met de TNXTO Academic Board members Mirella Kleijnen en Ad de Jong. Steije Renes en Martin Schuit vragen wat de belangrijkste verschillen nu zijn met traditionele marketing en sales, hoe het werkt in de nieuwe context van netwerken en platformen, maar ook goede voorbeelden van organisaties die hier nu al op inspelen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!