Marketing binnen organisaties – interview met Peter Leeflang

De essentie van marketing binnen organisaties, veranderingen binnen dit vak en consumentengedrag en tips voor huidige marketeers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit en meer bespreken Elrik Paap en Steije Renes met professor Peter Leeflang in een interessant interview dat verdeeld is in 4 episodes. Vragen als wat de grootste veranderingen zijn in de marketing, in het verleden en voor de toekomst, komen aan bod, maar Professor Leeflang presenteert ook een vernieuwde Marketing Mix.

Professor Leeflang is dé expert op het gebied van marketing, waarin hij al ruim 25 jaar actief is. Zijn onderzoeken binnen dit vak hebben in verschillende grote magazines gestaan, waaronder de Journal of Marketing Research, Journal of Marketing en Marketing Science. Daarnaast is professor Leeflang ook meerdere malen in de prijzen gevallen met zijn werk in het Marketing veld, waaronder de Inaugural EMAC Distinguished Marketing Scholar Award (2010), wat de hoogste onderscheiding is voor een onderzoeker in het Marketing veld die lid is van de European Marketing Academy.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!