The Next Organization Outlook - Trend Rapport 2022

The Next Organization Outlook: Trend Report 2022

 
De sleutel om te overleven in een dynamische wereld is om consequent van kleur te veranderen; trouw blijven aan je kern maar je blijven aanpassen aan de dynamische omgeving. Om bij te blijven in deze dynamische wereld, biedt The Next Organization onze jaarlijkse Outlook aan.
The Next Organization Outlook geeft een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen die het komende jaar van invloed kunnen zijn op organisaties. Elk van deze trends en ontwikkelingen wordt uitvoerig besproken op inhoud en betekenis. Sommige trends worden uitgelicht aan de hand van cases, waarin de trends worden toegepast op voorbeelden uit de praktijk, en ‘Just Imagine’ video’s om een beeld te geven van de specifieke trends.
Bekijk hier ons inkijkexemplaar!

Samen met ons het gesprek aangaan
over de toekomst van organisaties?

Bent u getriggerd door bepaalde trends of heeft u vragen hoe ze uw business beïnvloeden? The Next Organization organiseert een (digitale) inspiratiesessie voor business professionals met onze Outlook als basis. Tijdens deze interactieve sessie gaan we in gesprek met deelnemers over de impact van de nieuwste trends en ontwikkelingen voor 2022 op de markt en organisaties. Aanmelden voor deze sessie kan hier

Andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen of neem contact op met Steije Renes.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!