The Next Organization Outlook Inspiratiesessie

The Next Organization Outlook Inspiratiesessie

 

De sleutel om te overleven in een dynamische wereld is om voortdurend van kleur te veranderen; trouw blijven aan je kern maar je blijven aanpassen aan de dynamische omgeving. Om bij te blijven in deze dynamische wereld, biedt The Next Organization onze jaarlijkse Outlook aan. Deze Outlook geeft een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen die het komende jaar van invloed kunnen zijn op organisaties.
The Next Organization organiseert een digitale inspiratiesessie met de Outlook als basis om in gesprek te gaan over de impact van de nieuwste trends en ontwikkelingen voor 2022 op de markt en organisaties. Wij nodigen u hiervoor graag uit.  

 

De inspiratiesessie 

Gedurende deze inspiratiesessie gaan wij samen met u en de andere deelnemers in gesprek over de huidige trends en wat deze trends mogelijk voor uw organisatie betekenen. Kortom, het wordt een interactieve sessie met nieuwe inzichten als resultaat.  

 

Datum, tijd en locatie 

Datum: To be decided.

Tijd: To be decided.  

Locatie: Fysiek bij De Watertoren in Bussum of digitaal 

Tarief: Kosteloos 

 

Aanmelden  

U kunt zich hieronder aanmelden.

 

The Next Organization Outlook

Bent u benieuwd geworden naar de Outlook, dan kunt u deze HIER downloaden en bekijken.

  Naam *

  E-mailadres *

  Functie

  Datum

  Bericht  Verstuur

  Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

  Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

  GDPR

  Inschrijven gelukt!