Minoek Wijs

Affiliated Consultant

Minoek is een expert in Afrika Recruitment en werkt voor multinationals, bedrijven, MKB en non-profit organisaties die actief zijn in Afrika. Zij heeft meer dan 12 jaar ervaring in recruitment, HR en Business Development binnen een Nederlandse en internationale context en is sinds 2017 gevestigd in Ghana.
Minoek is van mening dat het feit dat ze dichter bij haar klanten staat, haar een beter inzicht geeft in hun bedrijf en werkomgeving. Ze is praktisch, proactief en altijd op zoek naar positieve resultaten. Ze heeft een goed begrip van de Ghanese cultuur en werkethiek. Dit gecombineerd met haar Nederlandse werkmentaliteit, maakt haar in staat om bedrijven te helpen bij het vinden van het beste talent voor hun openstaande vacatures in Ghana en andere Afrikaanse landen.


mwijs@tnxto.com

minoekwijs

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!