Jade Teunissen over (werken bij) The Next Organization

Begin van dit jaar is Jade Teunissen bij ons gestart als Strategisch Consultant. In dit artikel vertelt ze haar ervaringen van de afgelopen maanden en hoe het is om als starter bij ons aan de slag te gaan.

Hoe zou je The Next Organization omschrijven?
Als eerste: innovatief in ideeën en oplossingen. Ten tweede: gastvrij en betrokken bij werknemers, klanten en relaties. Als laatste: creatief door interactieve samenwerking. Het idee dat ik voorheen had bij brainstormsessies voor het whiteboard binnen de consultancy, is hier zeker werkelijkheid (zelfs virtuele whiteboard sessies ten tijde van corona).

Hoe kijk je terug op het afgelopen half jaar?
Heel positief. Ondanks dat het voor veel bedrijven en mensen een behoorlijk bijzondere periode is geweest heeft mijn eerste werkervaring hier niet onder geleden.

De eerste maanden heb ik op kantoor gewerkt, waardoor ik iedereen goed en persoonlijk heb leren kennen. Dit heeft er wel voor gezorgd dat de gesprekken en meetings die door de Corona-crisis online worden voortgezet, gemakkelijker afgaan dan wanneer dit niet het geval was geweest. Inmiddels kunnen we weer af en toe met de juiste maatregelen een dag naar kantoor en merk ik dat ik dit toch wel erg heb gemist. De sfeer, het kantoor en het vele (in)formele contact met collega’s was immers een belangrijke reden waardoor ik heb gesolliciteerd bij TNXTO. Ik zou het daarom ook wel leuk vinden als we snel weer terug kunnen naar de gezelligheid van kantoorpraatjes en de vrijdagmiddagborrels.

Vanaf de eerste dagen werd ik veel betrokken bij verschillende (klant)projecten en kreeg ik soms binnen deze projecten meteen een behoorlijke verantwoordelijkheid.

Aan de ene kant de projecten, het vertrouwen en de betrokkenheid binnen het bedrijf en aan de andere kant de sfeer en de mensen maakt TNXTO voor mij een hele fijne omgeving om te werken. En als klap op de vuurpijl heb ik na dit halfjaar een vast contract gekregen!

Wat zijn jouw ambities?
In de aankomende jaren hoop ik mezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen, een bijdrage te kunnen leveren aan veel verschillende projecten en daarmee bedrijven te leren kennen en tegelijkertijd mijn expertisegebied te vinden en door te ontwikkelen.

Verder wil ik niet alleen binnen projecten, maar ook binnen interne rollen doorgroeien. Met mijn coach en de hulp die ik krijg om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen ga ik er zeker vanuit dat dit me binnen TNXTO gaat lukken!

Heb je advies voor aankomende starters?
Maak gebruik van alle activiteiten, evenementen en contactmomenten die je worden aangeboden. Zelfs als een bedrijf niet naar buiten communiceert dat ze dit doen is er altijd een mogelijkheid voor een kop koffie of een telefoongesprekje.

Het werk wat je bij het ene en andere bedrijf gaat verrichten, kan op hetzelfde neer komen. Het is daarom extra belangrijk om het kantoor, de cultuur en de collega’s te vinden die bij jou passen.

Verder: hoe meer je met mensen erover praat, hoe meer je erachter komt wat je zoekt en wat je echt wilt.

Wil je meer weten over hoe het is om als consultant te werken bij The Next Organization? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op en plan een (digitaal) kopje koffie met Jade.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!