Max Beunk over werken en stage lopen bij The Next Organization

Sinds 2018 is Max bij de The Next Organization aan de slag als werkstudent. Max volgt de opleiding Technische Informatica aan de hogeschool in Utrecht. Het afgelopen halfjaar heeft hij zich naast zijn regulieren werkzaamheden beziggehouden met zijn onderzoeksstage voor de Hogeschool. Hij deed onderzoek naar het gebruik van sensoren en smart apparaten bij de ondersteuning van de ouderenzorg. In dit artikel deelt Max zijn ervaringen en vertelt hij hoe het is om een stage te combineren met werk bij The Next Organization. 

Toen Max in 2018 startte kreeg hij al meteen een redelijk grote verantwoordelijkheid binnen. Hij begon zijn werkzaamheden met het volledig opnieuw bouwen van de bedrijfswebsite. “Ondanks dat inmiddels heel wat uren zitten in de bouw, blijft het altijd leuk om iets nog beter te kunnen maken en vooral ook te zien hoe veel ik heb geleerd in de afgelopen jaren. Ik zie soms stukken terug waarvan ik nu denk: he, dit kan op een betere manier gedaan worden. 

Max is als werkstudent niet alleen bezig geweest met de bedrijfswebsite. Zo heeft hij ook meegewerkt aan het optimaliseren van de Marketing- and Sales Game en is hij aan de slag gegaan met websites voor verschillende klanten. “Het werk is heel erg variërend. Ook als je ergens een keer niet meer uit komt kan je altijd als afleiding even een ander stuk oppakken.”  

“Het afgelopen halfjaar heb ik naast mijn reguliere werkzaamheden gewerkt aan mijn stage in de combinatie van twee dagen in de week werken en daarnaast drie dagen onderzoek. Dit is, mede door de ondersteuning die ik vanuit The Next Organization gekregen heb, goed verlopen. Die begeleiding zat op inhoud en ook op projectmanagement.” Tijdens zijn stage heeft Max onderzoek gedaan naar het gebruik van slimme apparatuur om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten; apparatuur die ervoor te zorgt dat deze mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. “Het was een erg leuk onderzoek wat heel goed aansluit bij mijn studie Technische informatica.”  

De afgelopen periode heeft de COVID-pandemie veel invloed gehad op het kantoorleven en dat heeft ook Max ervaren. “Eigenlijk is er niet heel veel veranderd behalve dat je je collega’s wel echt een stuk minder ziet. Door online meetings en af en toe een online borrel spreek je toch bijna iedereen wel eens. Verder is er aan de manier van werken vrij weinig veranderd, want de weekstarten en meetings gaan gewoon door.”

Nu zijn stage is afgerond, blijft Max nog aan de slag bij The Next Organization als werkstudent. “De komende tijd mag ik weer volledig aan de slag met het programmeren en bouwen van websites En dat is toch eigenlijk wel hetgeen wat ik het liefste doe qua werk.” 

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!