Customer Centricity Leadership Programme (CCLP)

Het CCLP

Het Customer Centricity Leadership Programme (CCLP) maakt deel uit van het Business Transformation Centre (BTC) van de Next Organization. Het programma is specifiek ontwikkeld voor leidinggevenden op het gebied van bedrijfsveranderingen die hun organisatie willen transformeren tot een meer klantgerichte organisatie. Het programma biedt nieuwe inzichten in de belangrijkste marketingconcepten die worden toegepast op jouw bedrijf om voorbereid te zijn op de toekomst!

 

Word een Customer
Centricity pionier

De huidige digitale samenleving verandert snel en bedrijven moeten klantgericht zijn om deze veranderingen in goede banen te leiden. Dit is een grote uitdaging waar bedrijfsleiders mee te maken hebben.

 

Het CCLP is speciaal ontworpen om bedrijfsleiders en hun organisaties te helpen een pionier te worden in het customer centricity domein. Opinieleiders van zowel de academische wereld als mensen met praktijkervaring hebben nieuwe kennis ontwikkeld die ze met jou delen in dit programma. Daarnaast biedt het programma de mogelijkheid om collega’s uit verschillende branches te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen op een community platform.

Waarom je dit programma niet wilt missen.

INZICHTEN

Inspirerende sprekers, die experts zijn in hun domein, delen de nieuwste inzichten. Dit zal jou helpen om up-to-date te worden en te blijven met nieuwe kennis.

NETWERK

De CCLP is niet alleen op zichzelf relevant, maar creëert ook een netwerk van ambitieuze bedrijfsleiders. Zo’n netwerk stimuleert het delen van bevindingen en het samenwerken met collega’s.

TRANSFORMATIE

Naast het behandelen van de belangrijkste concepten die nodig zijn om organisaties te transformeren naar meer klantgerichte organisaties, maakt het CCLP ook concreet wat er nodig is om jouw organisatie te transformeren. Zo kun je alle bevindingen vertalen naar jouw organisatie en in de praktijk brengen.

Additionele voordelen:

COMMUNITY PLATFORM

Een platform integreert zowel on- & offline leren. Het hele CCLP komt samen op het community platform. Denk aan voorbereidings- en naslagwerk over workshops of co-creatie sessies, maar ook individuele of groepsdiscussies tussen collega’s.

CO-CREATIE

Het CCLP is gebaseerd op een pragmatische co-creatie opzet die het leren op verschillende manieren stimuleert. Naast het vergroten van kennis op individueel niveau, worden deelnemers gestimuleerd om elkaar te inspireren en versterken.

GASTVRIJHEID

Een comfortabele en inspirerende locatie is ook de sleutel tot plezier! Deelnemers worden uitgenodigd op een levendige locatie die perfect geschikt is voor welverdiende pauzes.

Leer alles over
Customer Centricity.

Future of customer interaction

Value-in-use based propositions

Value experience management

VALEX

Business model innovation

Organisational transformation

Vertrouwd raken met de laatste trends en ontwikkelingen en hoe dit de toekomstige interacties met klanten beïnvloedt

Resultaten

Inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in een bredere, maar ook specifieke context, en hoe dit het toekomstige klantgedrag beïnvloedt.

Activiteiten

 • Kick-off receptie
 • Plenaire inspiratie sessie (2u) door opinieleiders in de academische wereld en de praktijk
 • Diner met collega’s

Het creëren van innovatieve (service) proposities op basis van de waarde-in-gebruik van de klant in elke stap van het klanttraject

Resultaten

Nieuwe en meer diepgaande klantinzichten door het identificeren van de gebruikswaarde van de klant en het creëren van een overeenkomstige waardepropositie.

Activiteiten

 • Plenaire inspiratie sessie (2u) door opinieleiders
 • Case-based workshop (3u) die waarde-in-gebruik identificeert en vertaalt naar resonerende waardepropositie-elementen
 • Diner met collega’s

Het faciliteren en verbeteren van de waarde-ervaring van de klant in geavanceerde mode in elke stap van het klanttraject

Resultaten

Innovatieve manieren om klanten te faciliteren met waarde en geavanceerde manieren om de waarde van de klant te vergroten

Activities

 • Plenaire inspiratiesessie (2u) door opinieleiders
 • Case-based workshop (3u) die innovatieve waardecreatie praktijken en nieuwe manieren om de waardebeleving van de klant te stimuleren, creëert.
 • Diner met collega’s

Het meten van de waargenomen waarde-ervaring van de klant in elke stap van het klanttraject om mogelijkheden te identificeren om de LifeTimeValue te verhogen.

Resultaten

Meetbaar inzicht in de waardebeleving van de klant, identificeert verbeterpunten en definieert potentieel in LTV.

Activities

 • Plenaire inspiratie sessie (1u) door opinieleiders
 • Demonstratie op maat (2u) door experts die laten zien hoe de VALEX-tool helpt bij het identificeren van verbeterpunten in het hele traject van de klant, inclusief het LTV-potentieel.
 • Diner met collega’s
Innoverende kernelementen om onderscheidend te zijn

Resultaten

Hoekstenen van een fit-for- future winstgevend bedrijf

Activiteiten

 • Plenaire inspiratiesessie (1u) door opinieleiders
 • Case-based workshop (3u) onder leiding van deskundigen die de belangrijkste elementen van een innovatief business model creëert
 • Diner met collega’s

Vertrouwd zijn met de laatste trends en ontwikkelingen en hoe dit de toekomstige interacties met klanten beïnvloedt.

Resultaten

Cruciale elementen om een toekomstgerichte klantgerichte organisatie te worden.

Activiteiten

 • Eindreceptie met rondetafelsessie (3u) met collega’s uit de sector onder leiding van experts
 • Diner met collega’s

Additionele informatie

De CCLP is een negen maanden durend programma dat organisaties helpt om te transformeren naar toekomstbestendige klantgerichte organisaties.

Ben jij een bedrijfsleider die zich richt op bedrijfsontwikkeling, strategie, marketing, innovatie en/of organisatie transformatie? Wil jij jouw organisatie helpen om meer klantgericht te worden? Dan is dit programma wat je zoekt!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Powered by

Partners

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!