Value Proposition Research Programme

Het Value Proposition Research Programme (VPRP) is een innovatief onderzoeksprogramma dat organisaties helpt om het aanbod van het bedrijf continu af te stemmen op de waarde-in-gebruik van de klant. Het programma helpt organisaties om volledig klantgerichte waardeproposities op te bouwen, gebaseerd op diepgaande klantinzichten uit elke stap van de Customer Journey, die bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties op lange termijn.

Het VPRP helpt jou om
meer klantgericht te worden.

Organisaties staan voor uitdagingen in de huidige turbulente omgeving

De behoeften van de klant veranderen voortdurend. Dit maakt het voor organisaties moeilijk om bij te blijven met de laatste eisen en te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Daarbij is het voor organisaties een uitdaging om altijd de behoeften van klanten te begrijpen en hun aanbod daarop af te stemmen.

Waarde-in-gebruik als sleutelconcept om een toekomstbestendige en klantgerichte propositie op te bouwen

Value-in-use helpt organisaties bij het overwinnen van dergelijke uitdagingen. Het is de waarde die klanten creëren terwijl ze gebruik maken van het aanbod van een bedrijf en gezien worden als de nieuwste en meest klantgerichte kijk op klantwaarde. Door zich te richten op de klant en te erkennen dat klanten degene zijn die waarde creëren, positioneren organisaties zich rond hun klanten, wat betekent dat ze automatisch meer klantgericht worden. Daarnaast leidt het kijken naar de klantbehoeften vanuit een value-in-use perspectief tot meer en diepere inzichten. Dit vormt de kern van succesvolle, toekomst vaste, klantgerichte waardeproposities.

Een programma op maat dat jou verder brengt

We hebben de VPRP in het leven geroepen om organisaties de kans te geven om te leren over waarde-in-gebruik en om fit-for-future voorstellen te creëren. Het fundament is gebaseerd op state-of-the-art academisch onderzoek dat samen met de Universiteit Twente is ontwikkeld. Het programma nodigt bekende, toonaangevende bedrijven uit en betrekt hen bij het programma, die hun ervaringen in het veld met elkaar delen. Hierdoor ontstaat een waardevolle combinatie voor theorie en praktijk.

De VPRP kan specifiek op jouw behoeften worden afgestemd en is ontworpen met een pragmatische en co-creatieve opzet. Door een combinatie van inspiratiesessies en workshops krijg je waardevolle inzichten over de waarde-in-gebruik die je helpen om jouw eigen waardeproposities direct te verbeteren. Je wordt door onze hostingexperts door het programma begeleid.

Het programma biedt jou…

NIEUWE INZICHTEN

Doe state-of-the-art kennis op, die door deskundigen op dit gebied is ontwikkeld en gedurende het hele programma wordt gedeeld.

CO-CREATIE

Doe concrete bevindingen, samen met het hele team en ondersteund door de pragmatische co-creatie opzet.

LEREN & DELEN

Leer van en deel uitdagingen met collega’s in de industrie.

TRANSFORMEER

Wordt klantgerichter met jouw organisatie en team!

De opzet met resultaten
en learnings tot nu toe.

Additionele informatie.

Maak deel uit van het consortium!

Het Value Proposition Research Programma is geïnitieerd en ontwikkeld door The Next Organization en wordt ondersteund door de Universiteit Twente. Organisaties uit verschillende branches nemen deel.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van het consortium? Of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Geïnitieerd & georganiseerd door

Reeds deel uitmakend van het consortium

Betrokken partijen