Dr. Gordon Adomdza

Affiliated Consultant

Dr. Gordon Kwesi Adomdza, Associate Professor of Entrepreneurship and Innovation, Ashesi University. Hij geeft cursussen die gebruik maken van Design Thinking bij de ontwikkeling van innovatieve concepten voor nieuwe ideeën en business models bij Ashesi. Hij is ook de leider van het Ashesi D: Lab, een thought leader voor Design Thinking in Afrika. Verder is hij de oprichter van de Design Thinking Ghana Hub die de 2000+ leden tellende Design Thinking Meetup Group leidt. Hij ontwikkelde zijn design thinking curriculum in samenwerking met Continuum Innovation, uitvinders van de bekroonde Swiffer.

De onderzoeksinteresses van Dr. Adomdza liggen op het gebied van toewijzing van middelen voor het ontdekken en valideren van kansen voor ondernemers, evenals het ideevormingsproces voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Hij startte het Institute of Accelerator and Incubator Research om zijn onderzoek naar de rol van venture-assistentieprogramma’s in ondernemerschap in Ghana uit te breiden en te verspreiden.


gadomdza@tnxto.com

gordonadomdza

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!