Begeleiding van organisaties bij de transformatie

van strategie tot en met implementatie

Om de strategie tot een succes te maken, begeleiden wij deze transformatie van a tot z. Transformatie raakt vele vlakken in het bedrijf. Dit moet dat ook niet in isolatie gebeuren, maar in samenspraak met alle elementen die ermee te maken krijgen.
Inzichten en strategieën komen pas echt tot hun recht, wanneer deze omgezet worden in acties. Ofwel, leiden tot een transformatie. Wij begeleiden onze klanten hierbij van A tot Z. Of dit op organisatie- of afdelingsniveau is, op gebied van structuur, processen, systemen en/of cultuur, het succes is altijd afhankelijk van de samenhang van meerdere elementen. Wij stemmen onze begeleiding altijd af op de behoeften van onze klant.

MENS EN LEIDERSCHAP

Een succesvolle transformatie heeft sterk leiderschap nodig, om mensen te begeleiden tijdens een fase die best spannend en onzeker kan zijn. Onze ruime ervaring met verandertrajecten zetten wij in om managers optimaal te ondersteunen bij het tonen van dit leiderschap aan hun werknemers. Zo bereiken we samen het transformatiedoel met zo min mogelijk impact op de mentale en fysieke last van de werknemers.

CUSTOMER JOURNEY

Wij verzorgen Customer Journey trajecten geheel op maat. Het is een krachtige methode om zichtbaar te maken hoe een klant interacteert met een bedrijf tijdens het gehele aankoop- en servicetraject. Het maakt op een eenvoudige manier inzichtelijk waar mogelijkheden liggen voor het verbeteren van de klantervaring, vanuit het perspectief van de klant. Tevens is dit een methodiek die schaalbaar is.

PROCESSEN

Teams, afdelingen, organisaties en partnerships werken allemaal volgens processen die men heeft bepaald. Deze manier van werken is echter afhankelijk van de hoeveelheid mensen, de informatiestromen, budget en tools die voorhanden zijn. Als daar iets in verandert, verandert de manier van doen oftewel het proces. Wij helpen klanten de huidige processen in kaart te brengen om te zien waar verbetermogelijkheden zijn om vervolgens een nieuwe, efficiëntere en doelgerichte manier van werken te implementeren.

SYSTEMEN

Een nieuwe manier van werken vraagt soms om een nieuw systeem, dat deze nieuwe manier van werken mogelijk maakt. Wij helpen organisaties met het vinden en/of ontwikkelen van het juiste systeem en hebben zowel ervaring met CRM en ERP-systemen, als met andere tools. Daarnaast ondersteunen wij niet alleen bij de implementatie ervan, maar ook bij het leren omgaan met het systeem middels trainingen, workshops en het in kaart brengen van (nieuwe) workflows..

MARKET AND BUSINESS INTELLIGENCE

‘Meten is weten’; het is dé manier om erachter te komen hoe succesvol de geïmplementeerde strategie is. Daarom is het verzamelen en monitoren van markt- en organisatie gegevens essentieel. Met slimme en eenvoudige dashboards stellen wij de klant in staat om te meten, een goed beeld te krijgen van hoe het bedrijf ervoor staat en op die manier bij te sturen waar nodig. Niet alleen nu samen, maar ook zelfstandig in de toekomst.

VERANDERMANGEMENT

Transformatie binnen een organisatie kan een grote impact hebben op mensen. Het kan onzekerheid met zich meebrengen wat vaak weerstand oproept; een van de uitdagingen van een verandertraject. Daarom begeleiden wij verandertrajecten zorgvuldig, zodat deze prettig verlopen voor alle betrokkenen. Voordat wij aan een transformatietraject beginnen schatten we samen de impact in samen met de opdrachtgever en bepalen we de juiste aanpak en planning voor succesvolle implementatie.

Groei door het optimaliseren
en innoveren van business modellen.

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met klanten innoveren en optimaliseren wij business models. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt en duurzaam resultaat is het doel. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie… en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren.

 

Wij bieden een breed scala aan adviesdiensten, waarvan we de belangrijkste hieronder hebben weergegeven. Bij elk adviestraject zetten we de diensten in die het best aansluiten de behoeften van onze klant.

Een greep uit de bedrijven
waarmee wij al werken.

Samen kijken hoe wij
jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op

Word jij
the next consultant?

Bekijk vacatures

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!