Word jij the next
Marketing- en communicatiespecialist (naast je studie)?

Heb jij een passie voor marketing en communicatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging (naast je studie) waarin je zelfstandig aan de slag gaat met het creëren en plaatsen van content? Dan nodigen wij jou uit om kennis te maken met The Next Organization!

Vacatures / Marketing- en communicatiespecialist (naast je studie)

Vacatureomschrijving
Marketing- en communicatiespecialist (naast je studie)

Werken bij The Next Organization

Word jij gedreven door innovatie, enthousiasme en creativiteit? Heb je altijd al in een dynamische en collegiale omgeving willen werken waar jij jouw kennis (en ervaring) op het gebied van marketing en communicatie in de praktijk kunt brengen? Dan nodigen wij jou uit om kennis te maken met The Next Organization!

The Next Organization is een resultaatgedreven strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties, is internationaal actief en sterk groeiend. Samen met de klant ontwikkelen wij de (commerciële) strategie en innoveren en optimaliseren wij bedrijfsmodellen.

Als marketing- en communicatiespecialist houd jij je bezig met on- en offline marketing voor onze organisatie en zorg je dat onze formules en diensten nog beter onder de aandacht gebracht worden. Daarnaast kunnen we jouw hulp geregeld op vraagstukken van onze klanten gebruiken. Je houdt je onder andere bezig met onze website, platformen en social media kanalen (zowel op content als vindbaarheid), het analyseren van marketingactiviteiten en de effectiviteit van kanalen. Je helpt de The Next Organization in het optimaliseren van haar communicatiestrategie. Het type werk vraagt en biedt flexibiliteit in locatie, tijd en vorm.

Wat bieden we jou?

 • Afwisselende werkzaamheden op het vlak van on- en offline marketing en communicatie.
 • Een multidisciplinair team met een mix van strategen, marketeers, economen, (technisch) bedrijfskundigen en informatici.
 • Een flexibele omgeving waar ‘fun’ en ‘professionaliteit’ centraal staan.
 • Een platte organisatie die je in staat stelt om je verantwoordelijkheid te nemen en te ondernemen.
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen The Next Organization.
 • Startdatum en uren zijn in overleg.

Wat breng jij ons?

 • Je bent een fanaat en hebt ervaring met on- en offline marketing en communicatie.
 • Je hebt ervaring met communicatie in verschillende vormen via diverse media. Denk hierbij aan uitingen via sociale media, platform- en communitymanagement of het schrijven voor ons online magazine The Next Quarterly.
 • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk.
 • Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld en altijd op de hoogte van nieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën. Je houdt veranderend klantgedrag nauwlettend in de gaten. Hiermee help je klanten verder en ontwikkel je meteen dat vakgebied.
 • Je bent creatief, ondernemend, zelfstartend en communicatief sterk (krachtig in actief en wervend schrijven).
 • Je hebt kennis van Adobe, SEO en SEA.
 • Je hebt al enige ervaring met het bedenken, ontwikkelen en publiceren van content.
 • Je zit in de laatste fase van je HBO/WO-opleiding of hebt deze net afgerond met een achtergrond in richting van marketing en/of communicatie.

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met 085-48633 79 of info@tnxto.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij the next consultant?
Bekijk vacatures.

Vacature

Junior software Developer (werkstudent)

Lees meer

Vacature

Senior Software Engineer

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Ervaren)

Lees meer

Vacature

Marketing Intelligence Consultant

Lees meer

Vacature

Associate Consultant

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Starter)

Lees meer

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!