Gedreven door kennis, helpen wij jouw organisatie groeien vanuit drie domeinen

Onze expertise
verdeeld over drie domeinen.

image/svg+xml

Kennis is de kern van onze organisatie. Samen met universiteiten werken onze Postdoc onderzoekers, promovendi en masterstudenten aan relevante vraagstukken. Zo ontwikkelen wij ons voortdurend en bieden wij organisaties de nieuwste inzichten. Daarnaast werken we samen met een Academic Board en houden we regelmatig interne kennissessies. Al deze kennis wordt ingezet in onderstaande domeinen.

CONSULTANCY

Ons belangrijkste domein waarin wij organisaties adviseren. Dit advies is gericht op het verbeteren van commerciële prestaties, ofwel de organisatie helpen groeien. Trends, innovatieve ontwikkelingen en klantbehoeften spelen hierbij een belangrijke rol.

De (inter)nationale organisaties die wij adviseren, bevinden zich in diverse branches en zijn vaak profit, maar kunnen ook non-profit zijn. Onderwerpen zijn vaak strategisch, soms tactisch en/of operationeel. Denk aan: conceptontwikkeling, implementatie- en doorgroei strategieën, digitalisering met betrekking tot platformen en ERP’s, interne communicatie of herstructureringen.

SERVICES & SOLUTIONS

Het domein waarin we digitale tools en oplossingen ontwikkelen en bouwen. Denk hierbij aan ERPs, dashboards, platformen en klantpanels. De oplossingen zijn vooral gericht op het verkrijgen van klantinzichten. Deze inzichten zijn namelijk waardevolle en noodzakelijke informatie voor bedrijven om hun bedrijfsmodellen te innoveren.

We gaan in gesprek met gebruikers van huidige (bedrijfs)processen en krijgen hiermee een duidelijk beeld van de huidige werkwijze en knelpunten. Vervolgens schetsen we de gewenste situatie en bouwen we de juiste tools om veranderingen door te voeren.

TRAINING & COACHING

Het domein waarmee we managers en werknemers opleiden en begeleiden bij het doorvoeren van veranderingen en nieuwe manier van werken. Onze trainingsmethoden worden afgestemd op de wensen van de organisatie en nemen daarmee verschillende vormen aan.

Voorbeelden zijn ‘kennisoverdracht’ (denk aan masterclasses en een online leerplatform) en het faciliteren van processen voor het verspreiden van kennis (bijv. Train de trainer-programma’s). Door onze kennis te delen, kunnen bedrijven hun commerciële prestaties verbeteren.

Additionele producten
en diensten.

MARKETING & SALES GAME

Een interactief spel dat de deelnemers in de marketing en sales theorie meeneemt en dit praktisch laat toepassen. Zo verbreden de deelnemers hun kennisgebied.

VALUE PROPOSITION RESEARCH PROGRAM

Een onderzoeksprogramma over hoe u de waarde van klantervaring positief kunt beïnvloeden. Dit inzicht verhoogt de prestaties van uw organisatie.

MASTERCLASS CUSTOMER JOURNEY

Deelnemers van deze masterclass maken een deepdive in de klantreis. Elke stap wordt onderzocht en ingevuld waardoor je de klant in toekomst beter kunt dienen.

BENCHMARK

Deze toets weergeeft waar jouw organisatie zich op het driver model bevindt. Het bepaalt de status quo, geeft de verbeterpunten aan en hoe je deze verwerkelijkt.

CUSTOMER CENTRICITY SCAN

De scan toont hoe jouw organisatie scoort op klantgerichtheid op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit inzicht helpt de klantstrategie te optimaliseren.

THE OUTLOOK 2020

Wij beschrijven (gratis) verschillende trends in klant- en organisatiegedrag. Dit biedt ondernemingen inspiratie om vroegtijdig op deze veranderingen in te spelen.

GHANA BUSINESS STAR GROWTH PROGRAM

Theoretische Business modules en praktijkgerichte oefeningen activeren professionele en persoonlijke ontwikkeling en creëren een netwerk van partners.

INCLUSIEF BEDRIJFSMODEL

Een methode om stakeholders te ondersteunen in het gezamenlijk opschalen van hun inclusieve bedrijfsmodel. Zo vergroten zij hun sociale impact en financiële duurzaamheid. 

CUSTOMER CENTRICITY LEARNING PROGRAMME

Het programma helpt bedrijfsleiders en hun organisaties om een pionier te worden in het domein van de klantgerichtheid.

Samen kijken hoe wij
jouw bedrijf kunnen helpen?

 

Neem contact op

Word jij the next consultant?

Bekijk vacatures