TNXTO Charity Day 2020

Als organisatie vinden wij het belangrijk om, naast het creëren van waarde voor onze klanten, ook maatschappelijk waarde toe te voegen. Jaarlijks zetten wij ons in voor goede doelen tijdens onze ‘Charity Day’. Zo hebben we 2020 afgesloten door ons in te zetten voor Sherpa – een Nederlandse organisatie die mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking ondersteunt op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. De afgelopen jaren hebben wij deze organisatie gesteund door cliënten op verschillende manieren in het zonnetje te zetten. Door de komst van Corona konden we dit jaar niet direct met en voor bewoners en cliënten aan de slag, maar mochten wij meedenken op een aantal managementvraagstukken.

Corona en bijbehorende maatregelen hebben ook op Sherpa een enorme impact; zowel op het leven en werken van bewoners en cliënten, als de werknemers van de organisatie zelf.
In twee teams gingen we digitaal aan de slag; team 1 met een strategisch vraagstuk en team 2 met organisatorisch vraagstuk. Twee managers van Sherpa sloten aan in de digitale meeting om een uitgebreide introductie te geven van elke vraagstelling. Ze vertelden enthousiast over het werk wat ze deden bij Sherpa en wat dit voor cliënten betekenden. We kregen de kans om verdiepende uitleg te krijgen en vragen te stellen voordat we zelf aan de slag gingen. We analyseerden de verzamelde informatie en deden een eerste aanzet voor een verhaallijn met potentiele oplossingsrichtingen. De komende periode werken we dit verder uit zodat we Sherpa concrete handvaten kunnen geven waar zij mee aan slag kunnen.

Wij kijken terug op een bijzondere en inspirerende dag en voelen ons dankbaar dat we ondanks Corona op deze manier mogen bijdragen aan de Sherpa organisatie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!