privacy policy header website.png

Privacybeleid

Uw persoonlijke informatie 

Dit privacybeleid legt uit hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken. Persoonlijke gegevens, of persoonlijke informatie, betekent alle informatie over een persoon van waaruit die persoon kan worden geïdentificeerd. Dit omvat informatie die u ons vertelt, wat we van u leren en de keuzes die u maakt over de marketing die van u ons wilt ontvangen. Dit beleid legt uit hoe we dit doen, wat uw rechten zijn en hoe de wet u beschermt.

We verzamelen niet bewust gegevens over kinderen.

Wijzigingen in de wetgeving inzake gegevensbescherming 

De wet met betrekking tot gegevensbescherming verandert op 25 mei 2018 wanneer de algemene verordening gegevensbescherming in Nederland en in heel Europa van kracht wordt. 

Dit privacybeleid vertelt u over de meeste van uw rechten onder de nieuwe wet. Er kunnen verdere wijzigingen zijn die we na 25 mei in dit privacybeleid moeten doorvoeren - elke keer dat we dit beleid wijzigen, zullen we u daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk moeten we u vragen akkoord te gaan met de wijzigingen of moet u opnieuw toestemming geven voor het gebruiken van uw persoonlijke gegevens.

1. Wie we zijn en hoe u contact met ons kunt opnemen

Wij zijn The Next Organization. Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Bussummergrindweg 1E, 1406 NZ, Bussum, Nederland. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@tnxto.com of door ons te bellen op +31 (0) 85 486 33 79. Onze vertegenwoordiger voor alle vragen met betrekking tot dit beleid en uw rechten op gegevensbescherming is Simon Borst. Wanneer we naar onze website verwijzen, bedoelen we onze website op https://thenextorganization.com.

2. Waar we uw persoonlijke informatie vandaan halen

We kunnen op de volgende manieren persoonlijke informatie over u verzamelen:

Gegevens die u ons geeft:

  • Gegevens die u ons verstrekt wanneer u zich registreert om onze diensten te gebruiken
  • Wanneer u met ons praat via de telefoon
  • Wanneer u onze website gebruikt
  • In e-mails of brieven aan ons
  • Wanneer u ons feedback geeft

3. Gegevens die we over u verzamelen

We kunnen verschillende soorten persoonlijke gegevens over u verzamelen, gebruiken, opslaan en overdragen die we als volgt hebben gegroepeerd:

Identiteitsgegevens - naam, gebruikersnaam, titel en geboortedatum

Contactgegevens - factuuradres, afleveradres, e-mailadres of telefoonnummers

Financiële gegevens - bank- en betaalkaartgegevens

Transactiegegevens - details over betalingen van en naar u en andere details van services die u bij ons hebt gekocht

Technische gegevens - internet protocol (IP) adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en -locatie, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website

Profielgegevens - uw gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen door u, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes

Gebruiksgegevens - informatie over hoe u onze website, producten en diensten gebruikt

Marketing- en communicatiegegevens - uw voorkeuren bij het ontvangen van marketing van ons en onze externe partijen en uw communicatievoorkeuren

We verzamelen geen bijzondere categorieën van persoonlijke gegevens over u. (Dit omvat details over ras of etniciteit, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven, seksuele geaardheid, politieke opvattingen, vakbondslidmaatschap, informatie over uw gezondheid en genetische en biometrische gegevens). We verzamelen ook geen informatie over strafrechtelijke veroordelingen en overtredingen.

4. Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken

Uw privacy is wettelijk beschermd.

We mogen alleen uw persoonlijke informatie gebruiken als we een wettelijke basis hebben om dit te doen, en we moeten u vertellen wat die rechtsgrondslag is. We hebben in de onderstaande tabel het volgende uiteengezet: de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen, hoe we deze gebruiken en de juridische basis.

undefined


5. Met wie delen wij uw persoonlijke gegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met een van de volgende organisaties, met het doel de door u gevraagde diensten aan u te leveren:

  • Agenten en adviseurs die we gebruiken
  • Kredietinformatiebureaus
  • MailChimp

U kunt details vinden over hoe deze derden uw persoonlijke informatie gebruiken door te kijken naar hun privacybeleid. Deze moet beschikbaar zijn op de relevante websites of op verzoek.

We eisen van alle organisaties met wie we uw gegevens delen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te behandelen in overeenstemming met de wet. We staan niet toe dat een van onze serviceproviders uw persoonlijke gegevens gebruikt voor hun eigen doeleinden en staan alleen toe dat ze uw persoonlijke gegevens verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

6. Geen gegevens verstrekken

Wanneer we verplicht zijn om persoonsgegevens te verzamelen – op basis van de wet of op basis van een contract dat we met u hebben – en u die gegevens niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, zijn we mogelijk niet in staat het contract uit te voeren dat we met u hebben of met u proberen aan te gaan (bijvoorbeeld om u goederen of services te leveren). In dit geval moeten we mogelijk een product of service dat u bij ons afneemt annuleren. We zullen u op de hoogte stellen als dit op dat moment het geval is.

7. Links van derden

Onze website kan links bevatten naar websites van derden, plug-ins en applicaties. Als u op die koppelingen klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. We hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website verlaat, raden we u aan de privacyverklaring of het beleid van elke website die u bezoekt te lezen.

8. Overdracht van uw persoonlijke informatie buiten de EER

We zullen uw gegevens alleen buiten de Europese Economische Ruimte ('EER') verzenden als:

  • U hebt ons opdracht gegeven om dit te doen
  • Om te voldoen aan een wettelijke plicht
  • Werken met onze leveranciers die ons helpen onze services te leveren.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met sommige externe bedrijven, zoals gegevensverwerkers, om technologie te bieden voor ondersteuning via e-mail, abonnement en betaling. Sommige van deze bedrijven kunnen buiten de EER zijn gevestigd.

Wanneer we uw persoonlijke gegevens uit de EER overdragen, zorgen wij ervoor dat deze een vergelijkbare mate van bescherming genieten door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende voorzorgsmaatregelen wordt geïmplementeerd:

  • We kunnen uw persoonlijke gegevens doorgeven aan landen die door de Europese Commissie geacht worden een passend niveau van bescherming van persoonsgegevens te bieden.
  • Wanneer we bepaalde dienstverleners gebruiken, kunnen we specifieke contracten gebruiken die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, die persoonsgegevens dezelfde bescherming geven als in Europa.
  • Wanneer we in de VS gevestigde providers gebruiken, kunnen we gegevens aan hen overdragen als ze deel uitmaken van het Privacy Shield, wat vereist dat zij vergelijkbare bescherming bieden voor persoonsgegevens die worden gedeeld tussen Europa en de VS.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over het specifieke mechanisme dat wij gebruiken bij het overzetten van uw persoonlijke gegevens uit de EER.

9. Gegevensbeveiliging

We hebben passende veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, op een ongeoorloofde manier gebruikt of geopend worden, gewijzigd worden of openbaar gemaakt worden. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, contractanten en andere derde partijen die een zakelijke behoefte hebben om te weten. Zij zullen uw persoonlijke gegevens alleen in verwerken op onze instructies en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.

We hebben procedures ingesteld om elke vermoedelijke schending van persoonsgegevens aan te pakken en we zullen u en elke toepasselijke regelgevende instantie (inclusief de ICO) op de hoogte brengen van een inbreuk als dit wettelijk verplicht is.

Hoelang bewaren we uw persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bewaren voor zolang als nodig is om de doelen te bereiken waarvoor we deze hebben verzameld, inclusief het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

Om de juiste bewaarperiode voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden wij rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonsgegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doelen bereiken met andere middelen en de toepasselijke wettelijke vereisten.

Marketing

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u te informeren over relevante services en eventuele aankomende aanbiedingen.

We kunnen uw persoonlijke informatie alleen gebruiken om u marketingberichten te sturen als we uw toestemming hebben of een legitiem belang hebben om dit te doen.

U kunt ons op elk moment vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten - u hoeft alleen contact met ons op te nemen of de opt-out-links te gebruiken voor marketingberichten die naar u zijn verzonden.

We krijgen uw uitdrukkelijke toestemming voor opt-in voordat we uw persoonlijke gegevens delen met andere bedrijven dan ons voor marketingdoeleinden. U kunt een derde partij op elk moment vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten door uw marketingvoorkeuren aan te passen voor dat bedrijf of door de opt-out-links te gebruiken voor marketingberichten die naar u zijn verzonden.

Als u ervoor kiest om geen marketingboodschappen te ontvangen, is dit niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons worden verstrekt als gevolg van de aankoop van onze diensten of enige andere transactie tussen u en ons.

Uw rechten

U hebt bepaalde rechten, die zijn vastgelegd in de wet met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. De belangrijkste rechten worden hieronder uiteengezet.

Een kopie krijgen van de informatie die we hebben

U kunt een kopie bij ons opvragen van de persoonlijke informatie die wij over u bewaren door ons te e-mailen op info@tnxto.com of door ons te bellen op +31 (0) 85 486 33 79. Dit staat bekend als een toegangsverzoek voor een betrokkene.

U hoeft geen vergoeding te betalen voor toegang tot uw persoonlijke gegevens, tenzij wij van mening zijn dat uw verzoek duidelijk ongegrond, repetitief of overdreven is. In dergelijke omstandigheden kunnen we een redelijke vergoeding in rekening brengen of weigeren om aan uw verzoek te voldoen.

We zullen proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Af en toe kan het langer duren dan een maand en in dat geval zullen we u op de hoogte stellen en u op de hoogte houden.

Het ons vertellen als de informatie die we hebben onjuist is

U heeft het recht om alle informatie die wij over u hebben en waarvan u denkt dat deze verkeerd of onvolledig is, te onderzoeken. Als u dit wilt doen, neem dan contact met ons op via e-mail op info@tnxto.com of door ons te bellen op +31 (0) 85 486 33 79 en wij zullen redelijke stappen ondernemen om de juistheid ervan te controleren en, indien nodig, te corrigeren. 

Het ons vertellen als u wilt dat wij stoppen met het gebruik van uw persoonlijke informatie

U heeft het recht om:

  • Bezwaar te maken tegen ons gebruik van uw persoonlijke informatie (bekend als het recht om bezwaar aan te tekenen); of
  • Ons te vragen om de persoonlijke informatie (bekend als het recht om te wissen) te verwijderen; of
  • De beperking van verwerking aan te vragen; of
  • Ons te vragen te stoppen de informatie te gebruiken wanneer dit niet nodig is (bekend als het recht om vergeten te worden).

Er kunnen juridische redenen zijn waarom we uw gegevens moeten bewaren of gebruiken, wat we u zullen vertellen als u een van de bovenstaande rechten uitoefent.

Intrekking intrekken

U kunt op elk moment uw toestemming aan ons intrekken met behulp van uw persoonlijke gegevens. Neem dan contact met ons op via e-mail op info@tnxto.com of door te bellen naar +31 (0) 85 486 33 79 als u uw toestemming wilt intrekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk bepaalde producten of services niet verstrekken.

Verzoek om overdracht van gegevens 

U kunt ons vragen uw persoonlijke informatie aan een derde partij over te dragen. Dit recht is alleen van toepassing op geautomatiseerde informatie waarvan u aanvankelijk toestemming had gegeven om deze te gebruiken of waar we de informatie gebruikten om een contract met u te sluiten.

Een klacht indienen

Laat het ons weten als u niet tevreden bent met de wijze waarop wij uw persoonlijke gegevens hebben gebruikt door ons een e-mail te sturen op info@tnxto.com of door ons te bellen met +31 (0) 85 486 33 79. 

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of naar de rechter te stappen. U vindt hun contactgegevens op www.authoriteitpersoongegevens.nl. We stellen het op prijs als u ons de kans geeft om uw zorgen weg te nemen voordat u de ICO benadert, dus neem a.u.b. in eerste instantie contact met ons op.

Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact op