Kom jij ook naar onzeStrategic Marketing Consultancy Day?

Strategic Marketing Consultancy Day

Ben jij gepassioneerd door het vakgebied van commerciële performance en nieuwe business modellen? Én ben jij nieuwsgierig hoe het er binnen een (jonge) commerciële consultancy organisatie aan toe gaat? The Next Organization heeft een unieke Marketing & Sales game ontwikkeld die jij gaat spelen tijdens de ‘Strategic Marketing Consultancy Day’ op vrijdag 11 maart 2022. Meld je aan en ervaar zelf hoe The Next Organization een nieuwe dimensie geeft aan Consultancy op het gebied van Marketing en Sales strategie

 

Marketing & Sales game

Tijdens de Strategic Marketing Consultancy Day ontmoet je onze professionals en krijg je de kans om ons te inspireren met jouw consultancy skills gedurende de Marketing & Sales game. Dit spel is een interactieve en leuke manier om nieuwe inzichten te in marketing en sales strategieën. Aan de hand van een real life case word je uitgedaagd en gestimuleerd om samen te werken.

 

Over The Next Organization

The Next Organization is een resultaat gedreven internationaal opererend organisatieadviesbureau.
We helpen het management van toonaangevende organisaties met het structureel verbeteren van de commerciële performance. Dit doen we telkens vanuit het perspectief van onze klanten. Wat bij ons centraal staat is een combinatie van innovatie, professionaliteit en plezier.

 

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en ondernemende eind Bachelor en Master studenten. Studenten die de power hebben om te performen en daarnaast ambitieus en gedreven zijn om zichzelf continu te ontwikkelen.

 

10.00    Meet & Greet met de consultants
10.30    Introductie + klantcase The Next Organization
11.15    Ontwikkelen van een marketing en sales strategie in teams (Marketing & Sales game– deel 1)
12:15    Lunch met de consultants
13.00    Optimaliseren en bespreken van je strategie in teams (Marketing & Sales game – deel 2)
16:15    Pitch voor Dragon’s Den (management professionals)
18.00    Borrel met de consultants

 

Ben jij onze toekomstige strategische consultant? Of wil je meer weten over ons vakgebied? Meld je dan aan voor deze unieke dag!

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je hieronder in of stuur je CV en motivatie naar careers@tnxto.com. Je hoort na je inschrijving van ons of je op basis van je CV en motivatie uitgenodigd wordt voor onze inhousedag. 

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jade Teunissen via jteunissen@tnxto.com of 0634469142.

 Mocht de dag vanwege COVID-19 maatregelen fysiek niet door gaan dan zal de inhousedag digitaal plaatsvinden.

Word jij the next consultant?
Bekijk vacatures.

Vacature

MASTERSCRIPTIE STAGIAIR – DUURZAME BUSINESSMODELLEN

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Starter)

Lees meer

Vacature

Strategisch Consultant (Ervaren)

Lees meer

Vacature

MARKETING INTELLIGENCE CONSULTANT

Lees meer

Vacature

Associate Consultant

Lees meer

Vacature

Technisch Consultant (Werkstudent)

Lees meer

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!