THE NEXT ORGANIZATION

Wij helpen bedrijven groeien door ze te ondersteunen van strategie tot en met implementatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Ontdek het hier.

OUTLOOK 2022

In een tijdperk van verandering… is een van de zekerheden dat The Next Organization een jaarlijks overzicht biedt van de belangrijkste trends en ontwikkelingen die jouw organisatie de komende jaren kunnen beïnvloeden. Lees ons trendrapport: the Outlook 2021, laat je inspireren en leer hoe je op deze veranderingen kunt inspelen. (Het trendrapport is Engelstalig)

CONCEPTONTWIKKELING HYBRID SPORTS MASTER (HSM)

De e-sports industrie ontwikkelt zich enorm en veel jonge spelers hebben de wereld van e-sports ontdekt. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van het concept HSM en onderliggend platform die gaat bijdragen aan een veranderende e-sport wereld. Met behulp van deze applicatie worden jongere e-sporters gestimuleerd om meer fysiek te gaan sporten. Ben jij benieuwd naar het HSM concept? Klik dan op lees meer.

FUTURE TALKS

Future Talks is een community platform waar business leaders ervaringen uitwisselen over diverse thema’s, waaronder strategie, innovatie, duurzaamheid en diversiteit. Ben jij benieuwd naar de output van deze gesprekken of wil jij als business leader ook deelnemen aan een gesprek over de toekomst van organisaties? Klik dan op lees meer voor meer informatie.

360° PRESSURE COOKER - BE FUTURE PROOF

Op basis van gesprekken met verschillende managers hebben we een pressure cooker ontwikkeld, waarin we bedrijven helpen anticiperen op de gevolgen van een crisis. We bespreken relevante trends en ontwikkelingen en creëren samen scenario’s waarin men sterker uit crisis komt. Ben jij geïnteresseerd in deze pressure cooker? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ONLINE MARKETING & SALES GAME

Het verfijnen van het business model van uw organisatie door samen te werken in multidisciplinaire teams die onafhankelijk zijn van waar u zich bevindt. Leer en pas de nieuwste marketing- en verkoopconcepten toe door middel van gamification!

YOUNG PROFESSIONALS

Met ons Young Professional programma geven we jong talent een vliegende start en maken we hen direct inzetbaar voor opdrachtgevers.

Organisatieadvies voor groei door het optimaliseren en innoveren van business modellen.

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met klanten innoveren en optimaliseren wij hun business model. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt en duurzaam resultaat is het doel. Daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie… en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren. Wij bieden een breed scala aan adviesdiensten, waarvan we de belangrijkste hieronder hebben weergegeven. Bij elk adviestraject zetten we de diensten in die het best aansluiten de behoeften van onze klant.

Onze werkwijze verloopt via diverse formules.

Onze klant stellen wij altijd centraal. Dit betekent dat we niet alleen wat we doen afstemmen op haar behoeften, maar ook hoe we dit doen.   Hiervoor hebben wij een aantal formules ontwikkeld, met ieder een eigen aanpak: Strategisch Advies, Interim en Young Professionals, Marketing en Strategische Oplossingen en het Transformatie Platform.   Lees meer

Voorbeelden van klantcases

Unlocking the Power of Synergy

Het creëren van synergie tussen sociale, ecologische en economische duurzaamheid is essentieel voor het opbouwen van een duurzame toekomst. Door een kader voor duurzame bedrijfsmodellen te creëren en duurzame bedrijfspraktijken toe te passen, kunnen bedrijven bijdragen aan alle drie de aspecten van duurzaamheid en zich opmaken voor economisch succes op lange termijn.

TNXTO’s benadering van een duurzame organisatie

Als TNXTO staan ​​we voor duurzame groei. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door ons als team continu te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.

Het overbruggen van sociale en economische duurzaamheid

This research focuses on the possible relationship between the different pillars of sustainability, in particular the relationship between social and economic sustainability. This research is theory-developing as it is concerned with the ambiguity regarding...

Toepassing van inclusiviteit in Westerse organisaties

This research investigates how Western organisations can apply inclusivity within their business operations.

Voorstellen van collega’s

Sanne Kager over (werken bij) The Next Organization

Sanne Kager werkt sinds september 2021 bij The Next Organization als strategisch consultant. Met een achtergrond in management en digital business zit Sanne helemaal op haar plek bij The Next Organization. In dit gesprek vroegen wij Sanne hoe zij het werken bij The...

Casper Heijkoop in gesprek met Consultancy.nl over (werken bij) The Next Organization

Casper Heijkoop, student Informatica aan de Hogeschool Leiden, is inmiddels ruim acht maanden werkzaam bij organisatieadviesbureau The Next Organization (TNXTO). In gesprek met Consultancy.nl deelt de young professional zijn ervaringen. Als interactietechnoloog legt...

Imke van der Linden over werken bij The Next Organization

Imke van der Linden begon ruim vier jaar geleden als Strategisch Consultant bij The Next Organization. In de afgelopen periode is zij doorgegroeid naar Junior Associate Consultant. In dit gesprek vertelt zij hoe het is om te werken bij The Next Organization.Hoe ben je...

Jouw bedrijf naar the next level brengen?

Bekijk mogelijkheden

Word jij the next consultant?

Bekijk vacatures

Inschrijven voor de nieuwsbrief van The Next Organization.

Met de nieuwsbrief van The Next Organization blijft u op de hoogte van activiteiten binnen The Next Organization, actuele ontwikkelingen binnen ons vak en interessante en relevante artikelen. Deze zult u ongeveer eens in het kwartaal ontvangen.

GDPR

Inschrijven gelukt!