Met behulp van business model innovatie helpen wij u de gewenste groei te realiseren en zo the next organization te creëren.

Optimaliseren en innoveren
van business modellen.

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met onze klanten innoveren en optimaliseren wij bedrijfsmodellen. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt. Duurzaam resultaat is het doel; daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie…en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren.

CONSULTANCY

 

Adviseren van organisaties met als doel: succesvol groei realiseren. Onderwerpen zijn vaak strategisch, maar kunnen ook tactisch en/of operationeel zijn.

 

Lees meer

SERVICES & SOLUTIONS

 

Ontwikkelen en bouwen van diverse tools en met als doel: verkrijgen van klantinzichten. Dit zijn onder andere klantpanels en platformen.

 

 

Lees meer

TRAINING & COACHING

 

Opleiden van managers en werknemers met als doel: implementatiesucces vergroten van nieuwe strategieën. Bijvoorbeeld MasterClasses en train de trainer programma’s.

Lees meer

image/svg+xml

Een greep
uit onze klanten.

Een greep
uit onze klanten.

The Next Organization…

… heeft bedrijven in meer dan 28 landen geholpen succesvol te groeien

… staat voor innovatie, daadkracht en een gezonde portie fun

…bestaat uit een multidisciplinair team en is gevestigd in 4 landen

Lees meer

Het laatste nieuws.

Maak kennis met
het team.

Jouw bedrijf naar
the next level brengen?

 

Bekijk mogelijkheden

Word jij the next consultant?

Bekijk vacatures